Karadeniz Yol Tarifi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,658

serkan35

Kamp III
Yer
İZMİR
31/07/2010 sabahı İzmirden hareket edeceğiz eşimle birlikte Artvin Yusufeline kadar gidip dönüşte Rize ,ayder kavrun palovit,Trabzon sümela ,,,gibi dolaşıp sahilden geri dönülcek yolu kısıltarak vakit kazanmak ve görmediğimiz yerleri görmek adına İspir otoyolunu kullanmak istiyorum İspirden Yusufeli hatta Köyüm olan Alanbaşı köyünü yol varmış,fakat ben o yolu bilmiyorum yıllarca sahilden Artvin Hopa Borçka üzerinden gittim ,İspir yolu üzerinden olan yolu ve yolun durumunu bilen varsa çok sevinirim,
Saygılarımla
Serkan,

Etiketler
Ynt: Karadeniz Yol Tarifi

merhaba serkan bey yol hakkında çok detaylı bilgim yok ama o tarihlerde bizde oralarda olacağız inşallah karşılaşır tanışırız gezimiz ile ilgili bilgiler aşağıdaki linkte şimdiden iyi tatiller diliyorum.
selamlar tarık

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

biliyorum sizinle gelmeyi çok istedik ama olmadı siz ordayken eğer denk gelirse çayınız ı içmeye sizinle tanışmaya gelmek niyetindeyiz umarım gelicez yanınaza,

biz allah nasip ederse 30.07 - 01.08 tarihlerinde arhavi hopa civarlarında olacağız irtibata geçersek kamp alanına bekleriz cayımızda yemeğizde bulunur gelen dotlarımıza :smiley: ayrıca 06-08 ağustosta sadece ben arhavide olacağım off road oyunlarına katılmak için ;)

bizim arkadaşlar daha yeni sizin planladıgınız rotayı yaptılar fikir olur

M.jpg

Arıklıyı geçip d925 karayoluna gircem gitçem anladığım kadarıyla,çok teşekkürler yardımlarınız için,

Merhaba serkan,
Guzel bir rota umarim hos vakit gecirirsiniz. Ben de katilmak isterdim ama sanirim ya eylule yada seneye planliyorum. Kendi arabanla gidersen dedigin yoldan gidiliyor. İspire gidip ispir girisinden coruh nehri kiyisindan devam eden artvin-yusufeli yolunu takip ediyorsun. Eger toplu ulasim ile gideceksen de rize'den erzuruma giden munibusler ispir'e ugruyor. İspirden de yusufeli yonune giden minibus bulabilirsin diye dusunuyorum.

teşekkürler iyi dileklerini için kendi aracımla gitçem umarım güzel olur fotoları burda paylaşırız,

Ovit geçiti ovit dağını öyle bir anlattılarki resmen korktum ;D ;D ;D ve ben o dağı aşıp yusufeli yoluna girmeyi hedefliyorum bu rotayı yapmış olanlar bilgi paylaşırsa sevinirim,

Bizde Ovit dağına dair fikri olan yokmu arkadaşlar yolun eğimi benzin istasyonu varmı vs gibi bilgileri paylaşan olursa çok sevinirim,

Sanırım kimsenin kullandığı bir yol değil ben yarın sabah yola çıkçam p.tesi sabah ovit geçidinde olmayı planlıyorum ben yolla ilgili resimller ve bilgileri paylaşırım artık ,, ;D ;D ;D

Ovit geçitinin muhteşem manzarası var.
Rizeden geçecekseniz İspirde benzin istasyonu var.
Yolun korkulacak bir yanı yok.
Bildik dağ yolları.
Sis olabilir biraz dikkat!

Arif bey sağolun bilgiler için... Ovit i indikten sonra yakıt alabilirim dimi çünkü ben ordan köy yoluna gircem ,,,

Ovit dağının korkulacak bir yanı yok, ama yine de siz yanınıza küçük bir şişede benzin alın ne olur ne olmaz, çünkü sürekli tırmanma yapacağınız için ve de araç yüklü olacağından aracınız baya yakacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.