İlk buluşmasını 13 Ocak 2010'da Samsun'da gerçekleştiren Karadeniz Offroad Birliği, 20-21 Mart 2010 tarihinde Vezirköprü Kunduz Ormanlarında iki günlük bir kamp aktivitesi gerçekleştirecektir. Karabük, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ladik, Fatsa, Ordu, Giresun ve Ankara'dan ekiplerin katılması beklenen bu aktiviteye Karadeniz Offroad Birliği adına Samoff evsahipliği yapacaktır.
Vezirköprü'den Kamp alanına ulaşım için kullanılabilecek *kml dosyası (google earth ile açılabilir) ektedir.
[attachment=1]
Bölgeye Ulaşım Bilgileri
Kamp Alanının Vezirköprü Merkeze Uzaklığı : 50, 6 km
Kamp Alanı Koordinat : 41 10 31 K - 35 02 16 D
Kamp Alanı Rakım : 1356 m
Gezi programı ve ayrıntılara Samoff'un sitesinden de ulaşmak mümkündür.
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)
Batuhan, bugün Orman İşletmesi Müdürü Hasan Beyle konuştum, kamp alanında yaklaşık 15-20 cm kar varmış. Ancak hafta sonuna kadar kalmaz diye düşünüyoruz. Sonuç olarak kar olsa da çamur olsa da bunların hiçbiri bizleri engelleyecek şeyler değil. Değil mi?
Hatta tam tersine daha da zevkli bir hale getirir.
Ama şu da bir gerçek, gece oldukça soğuk olacak, benim tahminim -5 ile -10 arası bir sıcaklık olur bölgede (gece).
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)
cok guzel bir kamp-gezi olacagindan eminim .. planli yaris organizasyonlariyla cakismiyacak tarihlerde daha erken duyuru yapsaydiniz sehir disindan da katilim cok olabilirdi diye dusunuyorum ..
keyifli geziler ve paylasimlar ...
ah ahhh orada olmak vardı şimdi.. size iyi eğlenceler.. bu arada Batuhan Sinan abinin cj sinin arkasından git. Ne olur ne olmaz, takılırsan kurtuluşun kolay olsun ;D
Ankaradaki yarışlarda offroad yarışlarının değişmez muhabiri değerli abimiz Suha Tuğcu dan öğrendim.Kendisi ve ekibi katılacakmış artık bizde onun kanalından takip ederiz.organizasyonda emeği geçen herkeze başarılar diliyorum..
Evet Göktuğ abi gezi dahilinde gerçekten süper hazırlanmış bir parkurda yarış oldu.. sonuç ne mi cj lere geçilmedim 2. oldum. Geçen sene Fatsa şenliklerinden tanırsın Yakup abi o birinci oldu...