Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,134

Etiketler

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

aynen bekliyoruz beyler.

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

01-3.jpg

02-2.jpg

KAMPALANIVEZRKPR.jpg

KAMPALANIKUNDUZ.jpg

Kamp Alanı Koordinat : 41 10 31 K - 35 02 16 D

Kamp Alanı Rakım : 1356 m

Sevtap Hanım, konuyu burada tekrar açtığınız için teşekkür ederim.
Kamplı gezi hakkında söylenecek, yazılacak, paylaşılacak o kadar çok şey var ki, hepsini bir kerede yazıp bitirmek çok mümkün değil gibi görünüyor şimdilik. Çok eğlendik, çok güzel zaman geçirdik ama bir o kadar da yorulduk.
Bu etkinliğe uzak - yakın demeden gelen arkadaşlarımız eminim ellerindeki fotoğraf ve videolarını buradan da paylaşacaklardır. Elbette biz de paylaşacağız, en kısa zamanda.

Ama şimdilik şu kadarını söylemeden de geçmemeliyim diye düşünüyorum, BİRLİKTEN KUVVET DOĞARMIŞ GERÇEKTEN DE...

Katılan herkese, organizasyonun başarılı bir şekilde geçmesi için emeği geçen herkese Samoff olarak çok teşekkür ediyoruz.

Nerede resimler haniiiiiiii ????????? ??? ???

Arkadaşlar gönderin resimleri de gözümüz bayram etsin .

gerçekten mükemmel bir organizasyon oldu.kimsenin burnu kanamadan tatsız bir olay yaşanmadan başladı ve bitti. şunu da belirtmek isterimki organizasyona mükemmel bir şekilde destek veren başta Vezirköprü Kaymakamlığına ve tüm kamu kuruluşlarına buradan teşekkür etmek isterim.herşey tıkır tıkır işledi.insanlar birbirleriyle uyum içerisinde kaynaştı tanıştı. Umuyorum ki bu organizasyon her sene geleneksel hale gelecektir ve katılım çok çok daha fazla olacaktır.biz Sinop-Ayancık'tan bu organizasyona 4 araç ile katıldık.bana bu sefer co-pilotluk değilde rescue aracı olarak görev verildi. 100_5961.jpg 100_5960.jpg

görevli olduğumdan elimde fazla fotoğraf ve video yok olanları buradan sizlerle paylaşacağım.bu biraz zaman alabilir.sabır istiyorum sizlerden ...

ya bu etkinliğin görselleri çok güzel gidemeyenleri imrendirmek istemiyor arkadaşlar ya da çok yoruldular halen kendilerine gelemediler. neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzz

Karadeniz Offroad Birliği adına Samoff'un organizasyonunu yaptığı bu kamplı etkinliğe Zonguldak Offroad Kulübü, Karabük Offroad Kulübü, Sinop Offroad Kulübü, Sinop Alternatif Sporlar Kulübü, Samsun Offroad Kulübü, Fatsa Jeep Doğa Sporları Derneği, Ordu Offroad Kulübü, Giresun Offroad Kulübü, Ladik Offroad Grubu ve Vezirköprü'den offroad sever arkadaşlar katıldılar.
Vezirköprü, Kunduz Ormanlarında gerçekleştirilen bu etkinliğe desteklerini hiç esirgemeyen Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'nun şahsında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile değerli belediye başkanlarımıza ve güvenliğimiz için gece gündüz nöbet tutan askerlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bu arada Süha Abi'ye de eline, emeğine sağlık diyoruz.
Yaklaşık 50 arazi aracının bulunduğu etkinlikte cumartesi ve pazar günleri oldukça keyifli anlar yaşandı. Çok söze gerek yok, fotoğraflarla anlatmaya başlayalım artık.

İlk fotoğraflar pazar günkü etkinliğe ait.

karoff01.jpg

karoff02.jpg

karoff03.jpg

karoff04.jpg

Ladik Off-Road Team olarak 7 adet 4x4 le katıldığımız etkinlik çok güzel geçti. Sorunsuz ve eksiksiz bir organizasyondu. Samoff ekibi ve Bülent abinin emeğine değdi. İlk gün 1 araçla katıldığımız körebe oyununda 3. olduk :smiley: İkinci gün oyunlara 2 Pajero, 1 Willys, 1 Vitara ile katıldık. 1 kapı numarasıyla Willys le yarışa startı veren Mehmet abi yaşadığı sorunlara rağmen iyi tempo tutmasına karşın finish e 50 metre kala arka şaftı kırdı ama genede finish gördü. Ben 4. start aldım. Otomatiğe halen alışamadığımı anladım :smiley: 6 dakika 2 saniye ile 2. oldum. 8 numara Pajero ile start alan Yahya abi ilk katılımı olması ve lastiklerininde yetersiz oluşundan bayağı ter döktü :smiley: 17. sırada 5 kapı vitarası ile start alan Kırkpınarda başa güreşen güreşcimiz Fatih abi lastiklerinin yetersiz olmasına rağmen ilk turu güzel şekilde tamamladı. 2. turda Mehmet abi ile aynı yerde finish e 50 metre kala motor sorunu yaşadı ve oyunu bırakmak zorunda kaldı. Ödül töreninden sonra Ladikten gelen destekçilerimizle birlikte yola koyulduk ve sorunsuz bir şekilde Ladike döndük. Ayancıktan katılan Yakup abi 5 dakika 43 saniye 1. olu. Kendisini tebrik ederim. Fazla fotoğraf çekemedik ama ekipten fotoları topladığımda paylaşmaya çalışacağım.

Etkinlikte emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri