Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)
bu resimde de ben deniz görülmekte. hava ilk gece oldukça soğuktu.(-7 -10)civarı. ama ben discovery'deki sıcak yuvamda (webasto) oldukça huzurlu bir şekilde uyudum.
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)
burada baş semavercimiz Sabri arkadaşımız görülmekte.kendisine yaptığı güzel ateşte tavuk güveci için teşekkürler. hele gece yaptığı teneke tavuk kebabı da mükemmeldi.bu arada kahvaltıyı biraz abarttık. ziyan olmasın diye akşamdan kalan güveci ısıttık.saçta sucuklu melnemen ve mermerde tavuk kanadı.yarış telaşesine sabah mermerde unuttuğumuz tavukları öğleden sonra geldiğimizde kurumuş olarak bulduk.bize nasip değilmiş demekki.