Herkese selam soğuk ve kısa kış günlerini geriye bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde güneşli günlerle beraber içim kıpır kıpır olmaya başladı.Yıllık izin planlarımı kafamdan geçirmeye başladım bile, bir kaç alternatif var sizlerden de fikir istemek geldi aklıma.
Öncelikle şartlarımı ileteyim etkinliği eşim,ben ve 11 yaşında oğlumla
bir olasılıkta arkadaşlarımızla beraber onlarda anne baba ve 11 ve 3 yaşında kızlarıyla katılabilirler.
araç olarak ikimizdede suv tarzı 4x4 araç var
tarih olarak okulların kapandığı hafta sonu 13/6/14 -22/6/14 arası planlıyoruz
izmirde ikamet ediyoruz
iki araç gidebileceğimiz en uç noktaya gidip oradan geriye dönme prensibiyle planlanabilinir
güney doğu anadolu (gap turu gibi) antakya. g.antep urfa diyarbakır mardin gibi
karadeniz kıyı şeridi sinop samsun ordu giresun trabzon rize belki batum gibi
veyaaaaa karadenizde yaylada ev kiralamak pansiyonda kalmak gibi bir nevi üst bölgesi belirleyip civarı gezmek gibi (100 km bir çapta)
karadeniz için yağışlı olacağı arkadaşlarımızda donanım ve tecrübe olmamasından bu sene kamp ihtimali yok gibi
vereceğiniz fikirler benim için çok önemli geçen kurban bayramında bolu yedi göller kamp hazırlıklarında da sizlerle paylaşımıma verdiğiniz cevap neticesinde bolu yolunun kapalı olduğunu öğrenmiştim direk mengen yoluna yönelmiştim
şimdiden herkese teşekkürlerrr
Öncelikle şartlarımı ileteyim etkinliği eşim,ben ve 11 yaşında oğlumla
bir olasılıkta arkadaşlarımızla beraber onlarda anne baba ve 11 ve 3 yaşında kızlarıyla katılabilirler.
araç olarak ikimizdede suv tarzı 4x4 araç var
tarih olarak okulların kapandığı hafta sonu 13/6/14 -22/6/14 arası planlıyoruz
izmirde ikamet ediyoruz
iki araç gidebileceğimiz en uç noktaya gidip oradan geriye dönme prensibiyle planlanabilinir
güney doğu anadolu (gap turu gibi) antakya. g.antep urfa diyarbakır mardin gibi
karadeniz kıyı şeridi sinop samsun ordu giresun trabzon rize belki batum gibi
veyaaaaa karadenizde yaylada ev kiralamak pansiyonda kalmak gibi bir nevi üst bölgesi belirleyip civarı gezmek gibi (100 km bir çapta)
karadeniz için yağışlı olacağı arkadaşlarımızda donanım ve tecrübe olmamasından bu sene kamp ihtimali yok gibi
vereceğiniz fikirler benim için çok önemli geçen kurban bayramında bolu yedi göller kamp hazırlıklarında da sizlerle paylaşımıma verdiğiniz cevap neticesinde bolu yolunun kapalı olduğunu öğrenmiştim direk mengen yoluna yönelmiştim
şimdiden herkese teşekkürlerrr