Arif Hüküm
Zirve
Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)
TeşekkürlerJay Jay' Alıntı:Resimler bi harika...
TeşekkürlerJay Jay' Alıntı:Resimler bi harika...
Bende teşekkür ederimfrkbdr' Alıntı:Gerçekten tebrikler ve paylaşımlar için çok teşekkür..
kenan bey merhaba bende böyle bir gezi düşünüyorum.arif beyingezisini izledim gerçektem tam yapmak istediğim bir gezi.kenanyama' Alıntı:Arif Bey
Tamamlamış olduğunuz gezi için sizi tebrik ediyorum. Türkiyede görülmesi gereken bir bölgemiz olan Karadeniz i gezmek farklı bir haz veriyor insana.
14 Temmuz da ailem ile sarp sınır kapısına kadar gitme fırsatı bulup, gidecek arkadaşlara ön bilgi olarak yardımcı olmak maksadı ile Gezenbilir de paylaştım. Sizin anlatımınız ve fotoğraflarınızda bu bakımdan kaynak oluşturmakta. Paylaşım için teşekkürler.
Harita üzerinde gezi rotanızı da bekliyoruz.
ayhan bey sizden farklı birkonu için bilgi istiyorum.Arif Hüküm' Alıntı:Martı kamping 15 günlük gezimizde temiz diyebileceğimiz nerdeyse tek tesis.Sahibine ve çalışanlarına teşekkürler.
[attachment=3]
Çoruh ta yapılan bu inşaatların sonuçları muhtemelen çok vahim.Bundan daha vahimi kimsenin ses çıkarmaması.özgürnehir' Alıntı:Benim hep istediğim ama gerçekleştiremediğim bir geziyi siz yapmışsınız.Öncelikle sizi kutlamak isterim.Ayrıca bir Şavşatlı olarak oralardaki baraj rezaletini de belirtmek isterim.Artık çoruh nehri 9 yerinden dizginleniyor.Bunun sonucunda umarım iklim çok hızlı şekilde değişip ısınmaz.Tekrar tebrik ediyorum.
Kenan bey,kenanyama' Alıntı:Arif Bey
Tamamlamış olduğunuz gezi için sizi tebrik ediyorum. Türkiyede görülmesi gereken bir bölgemiz olan Karadeniz i gezmek farklı bir haz veriyor insana.
14 Temmuz da ailem ile sarp sınır kapısına kadar gitme fırsatı bulup, gidecek arkadaşlara ön bilgi olarak yardımcı olmak maksadı ile Gezenbilir de paylaştım. Sizin anlatımınız ve fotoğraflarınızda bu bakımdan kaynak oluşturmakta. Paylaşım için teşekkürler.
Harita üzerinde gezi rotanızı da bekliyoruz.
ayhan bey demişiniz ama herhalde bana sordunuz.paraglinesinan' Alıntı:ayhan bey sizden farklı birkonu için bilgi istiyorum.
bende yeni bir çadır almak istiyorum.ön bir araştırma yaptım ve husky de karar kıldım.
husky çadırınız hangi model ve memnunmusunuz,tavsiye edermisiniz.
Bana soranlar hep cevabım "Peşime takılabirisinizdir" :gokhanhat' Alıntı:Arif abi bana yaptığın geziden küçük küçük detaylar anlattığında bile ağzımın suyu akmıştı, fotoğrafları ve belgesel tadındaki anlatımını görünce nefesimi tutarak ve bitmemesini dileyerek takip ettim. Mimari yapılar, yöre insanlarının hayatlarından detaylar, kamp alanları vs. gerçekten çok tatmin edici. NOT: Seneye 3. çadırın sığabileceği kamp alanlarına gitmen ümidiyle.
Burdaki herkes gibi severek paylaşıyorum.seçkin' Alıntı:paylaşım için teşekkürler