Karaburun'da Off-Road Eğlencemiz (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huntercemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,496
Ynt: Karaburun'da Off-Road Eğlencemiz (28 Şubat 2010)

Bol çamur+ sisli hava+ göl manzarası+temiz hava= eğlenceniz bol olsun dahası yok.. ;D ;D ;D ;D

Etiketler

feroza34' Alıntı:
Cemal abi unutulmaz güzellikte bir gün yaşadık üç değişik meranın çamurlarına bulandık.
Umarım bir sonraki gezimiz daha renkli geçer katılımcı olan tüm dostlara selamlar
.
Feridun kardeşim bende diyordum bu bizim tarlaları kim sürüyor böyle.!!! Muhtarımıza sordum oda sürenleri bulsak ödüllendireceğiz diyor.Nasıl ilk ödülü alan sen olmak istermisin.(Muhtarımızın elinde kabukları bile soyulmamış kocaman bir odun vardı yanlız) ;) :D :D :D :D ;D ;D
Şaka şaka hatta Feridun kardeşim bakın daha güzel yerlerin resmini yolluyorum size. Hatta dilediğiniz gibi sürebilirsiniz araziyi.Belkide gittiğiniz bir yer ama yinede bilmeyenler için belki faydası olabilir. Ben 10 kusur yıldır oradayım oradaki Osmanlının Fransızlara yaptırmış olduğu istanbula su taşıyan tarihi eserlerin nasıl tahrip edildiğine adım adım şahid oldum ve iyiki diyorum tahrip edilmeden videolarını vede resimlerini çekmişim. Toprağın 2 metre altındaki çok değerli ki öyle pik dökümü ben görmedim. Aynen bir köstebek gibi yerin altından çalışarak ne kadar su borusu varsa çaldılar götürdüler.Devasa konik tonlarca ağırlıktaki döküm pik su tahliye aparatlarını kökünden söküp götürdüler.Acaba diyorum bu izinli bir götürmemiydiki (bu götürme işi güpegündüz yapılıyordu) eğer öyle ise nasıl olurki onların hepsi tarihi eserdi heleki hazırlanacak istanbulun su belgeseli için çekilebilecek en önemli eserlerdi.Terkostaki tesisleri müze haline getiriyorlarda bunları neden talan ettiler hiç bir anlam veremiyorum,veremedimde.Artık olan oldu elimde kaldı yadigar resim ve videolar.
Ayrıca buranın yeni çevre yollarının çalışması ile linkini veriyorum. ilgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40166.msg410421
Feridun kardeşim saygılar ve sevgilerimle
Ayrıca paylaşım için hepinize teşekkürler.

[attachment=1]

KUZEY Ä°STANBUL.jpg

Kemal ağbim merhaba...
Tayakadından Komuşu sayılırız....Ayrıca gezi sırasında köyden üç arkadaş vardı muhtar bu üç arkadaşın sırtında kızılcık sopasını kırar bize sıra gelmezdi.. ;D ;D
Görüşmek dileğiyle..saygılar bizden ağbi...

feroza34' Alıntı:
Kemal ağbim merhaba...
Tayakadından Komuşu sayılırız....Ayrıca gezi sırasında köyden üç arkadaş vardı muhtar bu üç arkadaşın sırtında kızılcık sopasını kırar bize sıra gelmezdi.. ;D ;D
Görüşmek dileğiyle..saygılar bizden ağbi...
Feridun kardeşim yakında akraba çıkarız biz. ;) :D Hadi gel bak bedava gezdiriyorum bütün dünyayı sende mahrum kalma. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR