Kar ve Kış Fotoğrafları... Kar Meleği de Olurrrr :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,581
Ynt: Kar ve Kış Fotoğrafları... Kar Meleği de Olurrrr :smiley:

CIMG3491.jpg

CIMG3489.jpg

CIMG3482.jpg

CIMG3459.jpg

CIMG3483.jpg

CIMG3484.jpg

CIMG3456.jpg

Etiketler

bırrrrrrr üşüyorum ben buraya gelince yawww, neden ki acaba :( :D ???
yine güzel resimler :D tebrikler ve teşekkürler arkadaşım :D

Birden yine harika resimler geliyor ve de daha gelecek sanırım.Senin ve yanındaki tüm arkadaşların bayramını kutlarım.
Ya , bir de şu senin köpek ne kadar asil ve manalı bakıyor öyle.Bir an evvel tanışmak istiyorum. ;)
Herkese çok selam.

Valla Nadir abi bi türlü gelmedin bu tarafa.bırak bende şu Bodrum işi çıkınca 15 günde bir gelebilir oldum..Bir denk getirelimde çıkalım hep beraber.Bayram nedeni ile vakit buldukça bir iki ufak kaçamak yaptık daga ,dereye..Sevgili Reha ve Naci Dogancı ile Keros Mumin kardeşimizde katıldılar bu kaçamaklardan birine..Köpek bizim arkadaşların dagda duruyor anca rahat etti hayvan o tüyler ile..

PC220365.jpg

PC220367.jpg

PC210356.jpg

PC220378.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.