Kar Paleti Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,013

tahaozak

Hazineler harabelerde gizlidir..
Yer
Trabzon
Arkadaşlar aranızda arazi aracında kar paleti kullanan varmı? Varsa artıları ve eksileri nelerdir?

Etiketler

Ynt: Kar Paleti Hk.

snowtech kırıldı ve tüm abs vs hepsini dağıttı zincir kiraladık onun çıkmadığı yere rahat çıktı

ben suzukımde snowtch marka baklava desen palet kullandım önlere taktim 55 cm karda çekişi artırıyor rampa yukarı aşağı rampa inişlerinde faydasını gördüm ön tekerlere takmak iyi 4ü oldu mu bi başka çekiş sağlar tabi ABS Lİ olan araçlarda risk var benim aracımda bu sorun olmadı.geçenlerde arkadaşımın captiva da önlerde palet bağlıydı fazla rampada gaza yüklendi arabayı nerdeyse hendeğe atacaktı sol tekerin paleti lastiğin arka kısmına sardı zor çıkardık hava karanlık ve tipi vardı bi macera yaşamıştık absye zarar vermesi kaçınılmaz abs merkezi bi dağıtsa ordaki tertibata hasar vermiş olsaydı çok kötü olurdu.absli araçda palet kullananlar daha temkinli gaz vermeleri gerekiyo araçlarına....palet gayet hem asfalt zeinde kullanışlı konforlu titreşimsiz olması çok güzel bi rahatlık....

Kar paletinin zorlanmaya gelmediğini duyduğum için 4 adet serme zincir aldım. benim için bağlaması biraz sıkıntı ama sağlam oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Geri