Kamyonetin Arka Kasasını Kapatmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan megabyte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,203

megabyte

Ana Kamp
Yer
Antakya
Arkadaşlar benim 2011 d-max in arka kasayı kapatmak istiyorum ama öyle full box gibi birşey değil basit ve ucuz bir sistem benim istediğim . Bakıın aşağıda resimleri var .

[imgzoom]http://www.smartchamp.com/images/product-lines/TRUXEDO_800/TRUXPORT/09Flareside-Closed-Big.jpg[/imgzoom]
[imgzoom]http://www.smartchamp.com/images/product-lines/TRUXEDO_800/TRUXPORT/09-Flareside-Big.jpg[/imgzoom]
[imgzoom]http://www.smartchamp.com/images/product-lines/TRUXEDO_800/TRUXPORT/09Flareside-Open-Big.jpg[/imgzoom]

Bu resimleri ebayde ki bir ilandan aldım . Diyeceksiniz ki madem resimleri ordan aldın istediğin şeyide al . Ben de şunu derim ki 250-300 dolardan başlayan bu sistemlerin kargo ücreti 500 dolardan daha fazla . Ayrıca bu sistem havuzsuz kasalara takılabiliyor . Benim istediğim Türkiye de bu tür parçalar imal eden bir yer varsa ordan bir şekilde benim bulunduğum şehre getirebilir miyim getiremez miyim daha da önemlisi bu tür sistemlerden imal eden biri var mı benim ülkemde ? Bildiğiniz herhangi bir satıcı , Türkiye geneli internet üzerinden satış yapan bir adres veya benim sanayiden alabileceğim parçalarla kendim üretebileceğim bir yöntem var mı bildiğiniz ?

Ben bu sisteme kafayı takmış durumdayım ::smiley:

Etiketler
Ynt: Kamyonetin Arka Kasasını Kapatmak

bendede navara var bende karar veremedim arkaya nasıl bir sey alıcagımı karar verene dek acil yagmurlu günler için normal brandanın kenarlarına terzide bilgisayar eski harddisklerin içinden cıkan güçlü mıknatıslar var kenarlara cep gibi yaparak onları diktirdim 120-130 km .kadar cıktım ucma falan yapmadı kasayada su girmesini engelledim esyalar kuru kaldı :smiley: maliyet 50 tl .

bmwarda' Alıntı:
bendede navara var bende karar veremedim arkaya nasıl bir sey alıcagımı karar verene dek acil yagmurlu günler için normal brandanın kenarlarına terzide bilgisayar eski harddisklerin içinden cıkan güçlü mıknatıslar var kenarlara cep gibi yaparak onları diktirdim 120-130 km .kadar cıktım ucma falan yapmadı kasayada su girmesini engelledim esyalar kuru kaldı :smiley: maliyet 50 tl .

merhabalar,
resim koymanız mümkünmüdür?
teşekkürler

[attachment=1]

branda rengi arac rengine göre secersiniz ben benim aracın renginde bulamadım biraz acele yaptım idareten usten ip baglantı yeri yaptımki yagmur yagınca ortada birikip havuz gibi olmasın mıknatısları bilgisayar tamircilerin bozuk cöpe atacakları hardısklerden temin edebilirsiniz her hardıskten 2 parca mıknatıs cıkıyor dikkat cıkartıktan sonra 2 mıknatıs birbirine yapısırsa biraz zor cıkıyorlar :smiley:

branda.jpg

bmwarda ,

Senin teknik te baya pratikmiş :smiley: . Kaç harddisk mıknatısı kullandığını öğrenebilirmiyim . Ayrıca biraz daha detay alabilirmiyim . Belki ben biraz daha geliştirip benim araca uygularım .

12 tane kullandım garanti olsun diye her bilgisayar harddıskkinden 2 tane cıkıyor brandanın kenarlarına diktirdim kenarları kaplayıp kasanın tam üst kısmına gelecek sekilde zaten mıknatıslar cok güclü oldugundan daha kasaya yaklasırkenden ahtopot gibi yapısıyor :smiley: tabi benimki deneme amaclı acele bir iş gelistirirsen haberim olsun simdiden kolay gelsin

Hocam mıknatıs olarak "eart magnet" olarak satılan mıknatıslardan alabilirsiniz, ucuz ve güçlüler, ben 10 krş ebatında 10 adet aldım birbirleirnden ayırmak ciddi bir güç istiyor, birazcık kırılganlar 50 krş/1 tl boyunda hem kullanışlı hem de sağlam olur, branda vs içine koymadan aracınıza değdirmeyin çizmeden çıkaramazsınız :smiley:

Mıknatıs işi pek kullanışlı değil gibi . Sçk çıkar zor iş . Yukarıda ki gibi cırtcırt lı model benm daha çok hoşuma gidiyor . Boş bir zamanım olduğu zamn ilk yapacağım işi bu malzemeleri temn etmek . Biraz zor bulurum gibime geliyor ama bakalım .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR