Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ishak77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,548
Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

İş yerindeki masamda küçük panoromik bir dag (himalayalar) fotografı var..Borsadan sıkıldıkça ona bakıp kendi kendime ''keşke'' diyorum..Bu anlamda iyi bir fikir sizinki.. :D Evin her yerinide kaplatmak lazım :D

Etiketler

ishak77' Alıntı:
bazen bizim arkadaşları kampa götürüyorum

ya napcaaaaz burda diyenler oluyor

ne önerirsiniz bu arkadaşların sıkıntısını gidermek için
Siz o arkadaşlarınızı evde bırakın bilgisayar, cep mesaj falan takılsınlar. Siz kamp yapacağınız zaman buradan duyurun nasıl olsa birileri bu çağrıya kulak verir ve size takılır. Beraber kamp yaparsınız. O arkadaşlara da "nanik" yaparsınız :D

Guzel soru. Hele kampa gelip tv seyretmek isteyenler yok mu?Veya interntte kafayi kaldirmadan duranlar. Hele muzigi sonuna kadar acanlar... İşte bunlar bir garip geliyor bana...Sehiri kampa tasiyanlar. Kampta en iyi eglence yazi yazmak kitap okumak ve resim yapmaktir. Bunun icin de yalniz olmak veya ayni isleri yapanlarla birlikte kamp yapmak gerekir. Maalesef iki cocuk oldugundan bize bunlari yapacak pek vakit kalmiyor.

insel' Alıntı:
Guzel soru. Hele kampa gelip tv seyretmek isteyenler yok mu?Veya interntte kafayi kaldirmadan duranlar. Hele muzigi sonuna kadar acanlar... İşte bunlar bir garip geliyor bana...Sehiri kampa tasiyanlar. Kampta en iyi eglence yazi yazmak kitap okumak ve resim yapmaktir. Bunun icin de yalniz olmak veya ayni isleri yapanlarla birlikte kamp yapmak gerekir. Maalesef iki cocuk oldugundan bize bunlari yapacak pek vakit kalmiyor.
bu tamamiyle tercih meselesi doğaya gidiyorsak doğal olmamiz gerekli etiketi kafamiza yapismis... obur turlu sikinti olur gibisinden dusunebilirsiniz ama baskalarinin dusuncesine de ne yapiyo bu gozuyle bakmak bence doğru değil :smiley:

mesela ben çadirimin onunde geceleri tablet bilgisayarimdan film izlemeye bayiliyorum .. yeri geliyor new age , ambient tarzi muziklerle kendimi dogaya birakiyorum .. baska kisilerin tatil keyfini etkilemeyecek şekilde kullanilmasi bence sikinti degil

Valla doğaya çıkmışken babamın oğlunu sırtını çevresine dönüp gözünü ekrana dikmiş biri görsem herhalde basar giderdim.

Iyyyyyh. 99'da Gazze sınırında tarafsız bölgeyi geçerken çalan telefon sesini duyunca olduğu gibi irkildim birden. Ben doymuşum zaten teknolojiye...

O ortamda film seyretmek sinemaya gidip kitap okumak gibi. ::smiley:

mangal yapıp rakı için rakı en temizi 70 lıkden sonra her turlu aktıvıte gelıyo aklına

mangalin ustune rakiyi icince ormani bile yakarim :smiley:)

göl kenarına çadırımı sandalyemi kurduktan sonra oltamı atıp kitap okumak.sanırım benim istediğim bu teknoloji ve insanlardan kaçmak ama daha yolun başındayım

en son gittiğimiz ılgaz küçük hacet tırmanışında zirveden bir önceki gece 2 kişilik çadırın içinde 4 kişiydik, (hatta bir ara 5 kişi olduk) kahve içip kağıt oynadık. hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim.

uludağ'a gittik, her taraf sis (hem de burnunuzun ucunu göremediğiniz cinsten) bütün gece kahve eşliğinde kağıt oynadık, sohbet ettik. hayatım da hiç bu kadar eğlenmemiştim.

bolu'ya gittim kış kampına. çadırda tek başımayım. hava açık ve bulutsuz. herkes çekildi çadırlarına kaldım tek başıma. çıkardım matımı uyku tulumumu çadırdan, yıldızları seyrettim. hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim.

yanlış anlaşılmasın bunlar hep 2-3 günlük kaçamaklar. yılın geri kalanında hep şehir, hep stress... dağlarkızı'nın yaptığı gibi ben de bilgisayar masaüstüme bir fotoğraf koydum. sıkıldıkça bakıyorum içim ferahlıyor. vap'a da katılıyorum; onlar tadını çıkaramıyorsa sen onları hayatından çıkart.

sevgiyle kalın.

not: belki içinizi ferahlatmak istersiniz diye fotoğrafı da koydum :smiley:

Tents-k.jpg

aa :smiley: olsun hayali bile yeter .. ben de dedim nasil cekmisler acaba.. tripod u uzağa koyup kumandayla falan mi tetiklemişler veya arkadaşi falan mi cekmiş diye dusunuyordum :smiley:))

insel' Alıntı:

aynen hocam, yeni yaptırdığımız t5 i görüpte buna şöle bir lcd tv takacan, şöle ses sistemi bıdı bıdı diyenleri boğasım geliyor da ben sadece gülüp geçiyorum.

Arkadaşların da önerdiği gibi iş bölümü yapın koordinatörlük sizin bütün işi onlara yaptırın :smiley:
Biraz kanları hareket etsin enerjiden sinerji doğsun,
bi de yaptıkları işin anlamını bilsinler, yeterinde odun topklanmasza yemek pişmaz mangal yanmaz çay olmaz, ve üşürz gibi,
sayıya göre 2 şerli gönderirseniz laflarlar canları çok sıkılmaz,
boş dururlarsa sıkılırlar, boş duracaklarına boş işer yaptırın ;)
bi de başarı hisisini tadabilecekleri birşeyler olursa güzel olur,
daha anlamlı olur, kart vb oyunları hava karardıktasn sonrası için,
akşam ateş etrafında sohbet gitar vb gider ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri