Kamplı Gezi Önerisi (29 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,193
Ynt: Kamplı Gezi Önerisi (29 Ekim 2010)

Sevgili arkadaşlar

Bayram tatili dolayısıyla dört günlük tatil imkanı doğdu. Güzel havaların artık son demleri .

Perşembe den gelebilecek arkadaşlar la poyrazlar gölüne gideceğiz. Perşembe,cuma orada kalacağız.Burada karavanlar için ücret ödemiyoruz.Yemek oradan

yiyiyoruz.İçkimizi kendimizden içiyoruz,Kapalı mekan var.Köfte ve balık çok leziz,

Cumartesi Sapanca da RİXOS otelin karşısında yeni oluşturacağımız KORU KAMPİNG E geçeceğiz.

Cumartesi gelecek arkadaşlarla Koru Kamp ta buluşacağız.Burada da kapalı mekan var,Yemek imkanı var.Zaten sapancanın içi, kıyıda da birçok alternatıf var.

Karavan için (elektrik dahil) 10 tl ödenecek,

Lütfen ne gün geleceğinizi veya gelemiyeceğinizi bildirirseniz memnun olurum.

Selam ve saygılar.

HAYATİ KAPLAN : Tel , 0532 236 55 19 E Mail : kaplan0005@hotmail.com

Etiketler

İnsanoğluna, Dünya denilen oyun bahçesi içinde, hayat denilen muhteşem bir oyun bahşedilmiştir. Oynamakta olduğumuz oyun, pek çoğumuzun bildiği, ama çoğu zaman gözardı ettiği, görece kısa sayılabilecek bir ömür süresi ile kısıtlıdır.
Hepimiz bunu biliriz bilmesine de, oyunun tadını çıkarmak yerine, ya geçmişteki anılarımıza takılır, ya da gelecekteki planlarımızla meşgul oluruz.
Geçmişe takılıp kalanlar, sürekli yaptıklarını, anılarını, pişmanlıklarını, yaşayamadıklarını sorgulayarak hesaplaşır kendisiyle.
Gelecekteki planlarıyla meşgul olanlar ise bilmezler planları gerçekleştiğinde mutlu olabilmek için yeni bir plana ihtiyaç duyacaklarını. Hep gelecek mutlu günleri düşünerek, geleceği arzulayarak ölüme koştuklarını da..
Oysa kaçırdıkları en yaşanası olan, içinde bulundukları an, sürekli akıp gitmekte.. Geriye dönüşü olmaksızın..
Anı yaşayabilmek böyle bir şey olsa gerek[attachment=1]
Bu da benim ev hapsindeki normal halim[attachment=2]
Bakalım iki resim arasındaki 8 farkı bulabilecek misiniz? :D

Hangi gruba giriyor olursanız olun;
Geçmişe takılıp kalanlardansanız, gezimizde torunlarınıza dahi anlatabileceğiniz güzel anılar biriktireceğiniz, anı yaşayabilen mutlu azınlıktansanız, anı doyasıya yaşayacağınız garanti edilir.
Gelecekteki planlarla meşgul olanlardansanız, sanırım artık güzel bir şeyler yaşamanın zamanı geldi. Ertelemeyin. Gezimize katılın.

Kopyası PIC_2368.jpg

psiko.jpg

Cem,
Ben biraz anı , biraz da ( da ayrı, çünkü keza, dahi anlamına geliyor) geleceği yaşayan biriyim, ne yapacağımı bilemedim, yardımcı olur musun ? ( musun ayrı çünkü soru eki).
Bu arada ev halini çocuklara gösterme lütfen :smiley:))
Oğuz

Oğuz hocam ozaman geleceği olabildiğince nitelikli kılıyorsunuz demektir.
Her ne durumda olursa olsun yolda olmak çok güzel,yolda olabilelere değil yolda olamayanlar için

[attachment=2]

yolda.jpg

Yaşam geçmişte ya da gelecekte değildir. Yaşam yalnızca şimdiki zamanda akar. Bu nedenle, anı yaşamak bir anlamda zamanı durdurabilmek, sonsuzluğa uzanan köprüye doğru bir adım atmak anlamına gelir.
Yaşama koşullarının giderek ağırlaştığı günümüzde, sürekli şimdiki zamanı yakalayabilmek ve anı yaşamak oldukça sofistike bir yaşam tarzını gerektiriyor. Ne yazık ki kendim de dahil olmak üzere pek çoğumuz bunu her zaman başaramıyoruz. (Bknz. üstteki mesajımda alttaki fotoğraf)
Anı yaşayabiliyorsanız ne mutlu size. Şimdiki zamanda sürekli kalmak ise gerçekten yürek istiyor. İlacını bulabilsem önce kendi kafama sürerdim.
teos' Alıntı:
Bu arada ev halini çocuklara gösterme lütfen :smiley:))
Oğuz
Yakında forum yönetimi bu fotoğrafı siler zaten :D

Yaşam budur zaten siz de an ı yaşayın-Borges

Arkadaşlar 29 ekimde tatil 2 günmü,ben balıklama atladım ama.

Birşeyler yazmak istedim ama ,vazgeçtim. Cem kardeşimin gülen yüzünü seyretmek daha mutluluk verici.Viski ikram eden sakiye müteşekkirim.

Hayati kaplan

29 Ekim Perşembe ve 29 Ekim Cuma resmi tatil. Ardından cumartesi ve pazar.. Aslında benim için hiçbiri tatil değil
ama kaytarmanın bir yolunu bulacağım. (birliktelik adına hiç umudum kalmasa da)

Benim felsefem de (de ayrı çünkü keza, dahi anlamına geliyor) ' one life, live it' şeklinde zaten. (Camel kullanmıştı bir ara). 'Bir yaşamın var, yaşa onu' diye özetlenebilir.
Oğuz

Kaplan' Alıntı:
Birşeyler yazmak istedim ama ,vazgeçtim. Cem kardeşimin gülen yüzünü seyretmek daha mutluluk verici.Viski ikram eden sakiye müteşekkirim.

Hayati kaplan
Hayati bey mutluluğunuz daim olsun. Umarım bir gün gülen yüzlerimiz, karşılıklı aynalarımız olur.
Bu arada bardağımdaki viski değil. Ama ekinezya çayı desem de kimse inanmayacak :smiley:

Cem'in bu yakınmasına ( (birliktelik adına hiç umudum kalmasa da) kimse cevap vermedi, umarım bir birliktelik oluşur...
Oğuz

felsefemde , felsefem de.
vurgulama acısından ıkı anlam yuklu ıkı ayrı kelımedır.

orbay74' Alıntı:
felsefemde , felsefem de.
vurgulama acısından ıkı anlam yuklu ıkı ayrı kelımedır.
Mehmet abi, sizin daktilonun da biraz bakıma ihtiyacı var gibi :D İnce seslilerin noktaları düşmüş. En çabuk aşınan parçalar tabi :D

herkesden ozur dılerım uzun yıllar mılletler arası klavye kullandıgım ıcın ( noktalı harfler yok tu) bakmadan yazdıgım ıcın yenı bır alıskanlıgı kazanabılmek kabılıyetım bıraz gec calısıyor.
saygı ve sevgılerımle.

Hafta sonu, hava bozacak gibi. http://www.meteoroloji.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=2 Acaba o nedenle mi ses çıkmıyor? :smiley:

Cavid Sezen

Cavid hocam haklı, 5 günlük tahminlere bakınca en uygun yer Ayvalık, Küçükkuyu ve civarı gibi gözüküyor. Çok da uzak değil gibi...
Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR