HASAN_5434
Hudoff offroad clup
Ne oldu şimdi bu kamp işi arkadaşlar sile kurtdogmus kampı yapalım yukarıdaki jimny ile gol kenarı resim çekilmiş yerden bahsediyorum
Ben müsaitim nereleri düşünüyorsunuz ?Kurban bayramına 1 aylık iş arası:müsayit olan birileri varsa beraber gidebiliriz
Bende temmuz başı gibi Muğla düşünüyordum bana uygun tarih size uygunsa haberleşelim hayırlı sahurlar.Antalya-Fethiye tarafları çok istiyorum Size uygunsa yakın zamanda haberleşelim
Merhaba, 50 kişiye yakın bir camp grubumuz var whatsapp ve mail olarak... Kamp arkadaşı bulmak ve bu işi daha kolay hale getirmek için kurduk. Aynı zamanda her türlü kamp veya başka konular hakkında bilgi vs. paylaşımda yapılıyor...Aynı zamanda sosyal dayanışma oluyor her meslekten arkadaşımız var hemen hemen ...Siteye büyük bir hevesle bir anda girdim, fakat özellikle kamp üzerine uzun zamandır etkinlik yapılmamış gibi :/ Acaba halen buraları takip eden ve kamp yapak isteyen birileri var mıdır ki?
Eğer hafta sonu kaçamağı yapmaya niyeti olan varsa bi' konuşalım bakalım nedir ne değildir
Ben İstanbul-Yenibosna'da oturuyorum, işim sebebiyle sadece hafta sonları müsait olabiliyorum, ve en kötüsü de aracım yok Ama kamp, çadır dedin mi akan sular duruyor!
En azında şurada bi' tanışalım, bakalım kimler var kimler yok, onu görelim di' mi
Merhaba, ben de gruba katılmak istiyorum mümkünse Rica etsem ekler misiniz ? 0554 458 73 35Merhaba, 50 kişiye yakın bir camp grubumuz var whatsapp ve mail olarak... Kamp arkadaşı bulmak ve bu işi daha kolay hale getirmek için kurduk. Aynı zamanda her türlü kamp veya başka konular hakkında bilgi vs. paylaşımda yapılıyor...Aynı zamanda sosyal dayanışma oluyor her meslekten arkadaşımız var hemen hemen ...
Katılmak istersen bekleriz....ve diğer tüm doğa severleri..
Var ulan
Eyw abi.Kış Bolu kampını bim çadırıyla ve yazlık uyku tulumu ile geçirip hayatta kalıp kendini ispatlamış Kadr741 kardeşimi sakın ola unutmayın listenin en başına yazın adamın asabını bozmayın.
Bir aralar bir grup vardı ama etkinlik yapılmaması sebebiyle hayırlı cumalar grubuna döndük, zaten bildiğim kadarıyla da (ben dahil) çoğu kişi çıktı gruptan. Whatsapp grubu yerine buradan plan yapmak daha mantıklı gibi açıkçası, ben burada yaptığım planlarla daha çok kampa katıldımMerhabalar
Bende katılmak isterim whatsup grubunuza 0 532 334 04 53