kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 1 Tem 2016 #17 Yok canım ne yükü toplasan 15 -20 kamp yaptım offroad ile başladım sonradan kampa döndüm sizlerlede güzel kamplar yaparız inşallah .
Yok canım ne yükü toplasan 15 -20 kamp yaptım offroad ile başladım sonradan kampa döndüm sizlerlede güzel kamplar yaparız inşallah .
eddievedder Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 3 Tem 2016 #18 Selamlar herkese beylikdüzü +1 var mı aranızda yer
denizcan_gullu Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 4 Tem 2016 #19 Buraya yazmak icin uye oldum Ege olmamasi beni uzdu bir miktar, eminim ki Ege tayfa da olusacaktir Sent from my iPhone using Tapatalk
Buraya yazmak icin uye oldum Ege olmamasi beni uzdu bir miktar, eminim ki Ege tayfa da olusacaktir Sent from my iPhone using Tapatalk
BerkukS Çok istekli, SuperShadow250'li üye :) Mesajlar 40 Tepkime Puanı 10 Yer İstanbul 8 Tem 2016 #20 Bence bir konu açarsan ulaşabilirsin egelilere Geç olabilir ama bence ulaşırsın
Mehmetrenas Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 8 Tem 2016 #21 Selamlar tuzla istanbuldayım etkinlik olursa severek katılırım
Aysungd Yaşlanmadan akillanmayı çok isterdim✌✌ Mesajlar 19 Tepkime Puanı 12 Yer İstanbul / Zeytinburnu 9 Tem 2016 #22 İyi akşamlar kamp hangi gün ve nerede acaba ?
BerkukS Çok istekli, SuperShadow250'li üye :) Mesajlar 40 Tepkime Puanı 10 Yer İstanbul 9 Tem 2016 #23 henüz kamp ayarlaması yapamadık, temmuz ayı genel olarak biraz dolu gibi :/ Ama temmuzun son haftası için bi plan yapılabilir bence
henüz kamp ayarlaması yapamadık, temmuz ayı genel olarak biraz dolu gibi :/ Ama temmuzun son haftası için bi plan yapılabilir bence
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 11 Tem 2016 #24 Bayram tatilinide bitirdigimize göre şöyle güzel bi deniz kenarı arkası ormanlık alan kampımı yapsak ne yapsak ?
Bayram tatilinide bitirdigimize göre şöyle güzel bi deniz kenarı arkası ormanlık alan kampımı yapsak ne yapsak ?
BerkukS Çok istekli, SuperShadow250'li üye :) Mesajlar 40 Tepkime Puanı 10 Yer İstanbul 11 Tem 2016 #25 Katılıyorum sana @kız babası , ama dediğim gibi temmuz bana haram
demet00 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL 12 Tem 2016 #26 İstanbul maltepe +1 fakat sanırım benden başka bayan yok ne kötü
BerkukS Çok istekli, SuperShadow250'li üye :) Mesajlar 40 Tepkime Puanı 10 Yer İstanbul 12 Tem 2016 #27 Garip ama kadın kampçı sayısı biraz az gibi gerçekten, belki de siteye özgü bir durumdur
eddievedder Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 12 Tem 2016 #28 kız babası' Alıntı: Bayram tatilinide bitirdigimize göre şöyle güzel bi deniz kenarı arkası ormanlık alan kampımı yapsak ne yapsak ? Genişletmek için tıkla ... +1
kız babası' Alıntı: Bayram tatilinide bitirdigimize göre şöyle güzel bi deniz kenarı arkası ormanlık alan kampımı yapsak ne yapsak ? Genişletmek için tıkla ... +1
kudbedinsaglam Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bahçelievler 13 Tem 2016 #29 Temmuz ağustos ayı boyunca her haftasonu gidiyorum.katılmak isteyen varsa... Burgazada madam martha koyu
Temmuz ağustos ayı boyunca her haftasonu gidiyorum.katılmak isteyen varsa... Burgazada madam martha koyu
rabbit Kamp II Mesajlar 434 Tepkime Puanı 32 Yer istanbul 14 Tem 2016 #30 22-23-24 Temmuz da şöyle tekirdağ saroz taraflarına uzansak. Denize kenarında kamp yapsak.
toskorf Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 10 18 Tem 2016 #31 kız babası' Alıntı: Bayram tatilinide bitirdigimize göre şöyle güzel bi deniz kenarı arkası ormanlık alan kampımı yapsak ne yapsak ? Genişletmek için tıkla ... Jimny süper : ) 2 kişi olarak biz de varız kampa. Şile/Ağva arası kamplık deniz kenarı güzel yerler biliyorum.
kız babası' Alıntı: Bayram tatilinide bitirdigimize göre şöyle güzel bi deniz kenarı arkası ormanlık alan kampımı yapsak ne yapsak ? Genişletmek için tıkla ... Jimny süper : ) 2 kişi olarak biz de varız kampa. Şile/Ağva arası kamplık deniz kenarı güzel yerler biliyorum.
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 19 Tem 2016 #32 bu hafta sonu yapalım bişeyler