pinkyvebeyin
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Doğa sevgisi, insanın içinde olan ve dünya'ya farklı bir bakış açısıyla bakmasını sağlayan bir sevgidir. Ve bence insan Kamp yapmayı hayatında mutlaka bir kezde olsa deneyimlemeli diye düşünüyorum. Doğada olmak dört duvarlardan kurtulmak yaşadığını hissettiriyor insana. En son Yedigöller gezimizden sonra ordaki kampçıların keyfini görünce ve oğlumun biraz büyümesiyle kampçı olma cesareti geldi Nette dolaşırken bu siteyi buldum. Baya deneyimli ve bilgili bir izlenimi verdi bana ve üye oldum.
Öncelikle malzeme konusunda yardıma ihticayım var. Biz 3 kişiyiz. Kamp için şimdilik planım en fazla 2 günlük olacak, bahar ve yaz aylarında yapmak istiyorum. Oğluşum büyüyünce tecrübede kazanınca artık kendimizi aşarız belki İşimizi görecek çok fiyatlı olmıyacak şekilde bir başlangıç yapmak istiyorum. En merak ettiğim ve öğrenmek istediğim;
1- Nasıl bir çadır almalıyız ? (marka tavsiyesi)
2-Bahar ve yaz aylarında da olsa Uyku tulumu şartmıdır ? (marka tavsiyesi)
3-Mat şişmemi daha iyi olur ? (marka tavsiyesi)
Öncelikle malzeme konusunda yardıma ihticayım var. Biz 3 kişiyiz. Kamp için şimdilik planım en fazla 2 günlük olacak, bahar ve yaz aylarında yapmak istiyorum. Oğluşum büyüyünce tecrübede kazanınca artık kendimizi aşarız belki İşimizi görecek çok fiyatlı olmıyacak şekilde bir başlangıç yapmak istiyorum. En merak ettiğim ve öğrenmek istediğim;
1- Nasıl bir çadır almalıyız ? (marka tavsiyesi)
2-Bahar ve yaz aylarında da olsa Uyku tulumu şartmıdır ? (marka tavsiyesi)
3-Mat şişmemi daha iyi olur ? (marka tavsiyesi)