Kamp Yerleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pcexpertt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,314

pcexpertt

Ana Kamp
Merhaba
Finallerimiz bittikten sonra 3 arkadaş kampımıza başlayacağız gideceğimiz şehirler bellie fakat nerede kamp yapacağız henüz bilmiyorum.

Gideceğimiz ilk şehir Balıkesir, orada birkaç kamping buldum internetten araştırmam sonucunda fakat iyi mi kötü mü bilmiyorum. önceliğimiz deniz kenarında olması. gideceğimiz şehirler

Balıkesir,İzmir,Aydın,Muğla,Antalya buralarda her şehirde 4 gün kalmayı hedefliyoruz nerelerde kamp kurabiliriz ?

Etiketler
Ynt: Kamp Yerleri Hakkında

Merhaba pcexpertt,
Biz de finallerden sonra 3 günlük ufak bir kamp yaptık arkadaşımla, 2 günü Kazdağlarında, 1 günü de Cunda Adası'nda olmak üzere. Cunda'daki Ada Camping'in imkanları güzel, bu hafta kalabalık değildi ama ilerleyen günlerde nasıl olur bilmiyorum. Çadırda konaklamalar için gecelik kişi başı 20 TL ücret isteniyor. Denizi, manzarası çok güzel. Kampçılar için mutfak da vardı ama kullanımda olup olmadığını bilmiyorum. Çadır kurulan yerlerde masa, sandalye, elektrik var. Giderseniz yanınıza yeteri kadar yiyecek içecek almanızı öneririm çünkü kamp yerindeki restoran öğrenciler için biraz pahalı. İnternet sitesi de burada fakat ne kadar güncel olduğunu bilmiyorum: http://www.adacamping.com/
Bunlar dışında merak ettiğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Şimdiden iyi tatiller. :smiley:

fat1haslan' Alıntı:
Merhaba pcexpertt,
Biz de finallerden sonra 3 günlük ufak bir kamp yaptık arkadaşımla, 2 günü Kazdağlarında, 1 günü de Cunda Adası'nda olmak üzere. Cunda'daki Ada Camping'in imkanları güzel, bu hafta kalabalık değildi ama ilerleyen günlerde nasıl olur bilmiyorum. Çadırda konaklamalar için gecelik kişi başı 20 TL ücret isteniyor. Denizi, manzarası çok güzel. Kampçılar için mutfak da vardı ama kullanımda olup olmadığını bilmiyorum. Çadır kurulan yerlerde masa, sandalye, elektrik var. Giderseniz yanınıza yeteri kadar yiyecek içecek almanızı öneririm çünkü kamp yerindeki restoran öğrenciler için biraz pahalı. İnternet sitesi de burada fakat ne kadar güncel olduğunu bilmiyorum: http://www.adacamping.com/
Bunlar dışında merak ettiğiniz bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Şimdiden iyi tatiller. :smiley:

Teşekkür ederim hocam yazdım bir kenara ama sanki kişi başı ücret biraz fazla ama değerse veririz tabii ki:smiley: Ayrıca balıkesirde kesinlikle gitmelisiniz dediğiniz yerler var mı

fat1haslan' Alıntı:
Kendim Balıkesirli olduğum için hiç turist gözüyle bakamadım Balıkesir'e. O yüzden şurayı da görmeden olmaz diyemiyorum maalesef.

Anladım sağolun. bir sorum daha olacak, biz balıkesire otobüs ile gideceğiz bu ada campinge gitmek için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.

O konuda da maalesef pek bilgim yok ama otobüs biletini Ayvalık'a alabilirseniz çok iyi olur, otobüs terminalinden ulaşım tam olarak nasıldır bilmiyorum. Yürüyerek gitmek için google haritalar yolu 1 saat 58 dakika hesaplamış, uzaklık 9.6 kilometre. Tahminimce kamp yerinin yakınlarına giden dolmuşlar vardır. Telefonla ararsanız yardımcı olabilirler. Bilgi vermesi açısından google'ın yol tarifini ve kamp yerinde çektiğimiz bir fotoğrafı yollamaya çalışacağım.
Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olur.

adacamping_yol.png

adacamping.jpg

pcexpertt' Alıntı:
Anladım sağolun. bir sorum daha olacak, biz balıkesire otobüs ile gideceğiz bu ada campinge gitmek için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.

Merhaba Ayvalıktan Cunda mınıbuslerı mevcut( daha doğrusu doblolar). Cundanın hemen her yerıne gıdıyor bu dolmuslar. Ada camping cunda merkezın ters istikametinde, dolmuslar o tarafa da gıdıyor dıye hatırlıyorum.

Not: Campingde kalmak istemıyorsanız Cunda adasının diğer taraflarında kamp atıcak bır çok yer mevcut. Hatta ada campingin hemen yanındakı ormanlık alana bıle atabılırsınız sanırım tabi ateş yakmamak kaydıyla.

rabbit' Alıntı:
Merhaba Ayvalıktan Cunda mınıbuslerı mevcut( daha doğrusu doblolar). Cundanın hemen her yerıne gıdıyor bu dolmuslar. Ada camping cunda merkezın ters istikametinde, dolmuslar o tarafa da gıdıyor dıye hatırlıyorum.

Not: Campingde kalmak istemıyorsanız Cunda adasının diğer taraflarında kamp atıcak bır çok yer mevcut. Hatta ada campingin hemen yanındakı ormanlık alana bıle atabılırsınız sanırım tabi ateş yakmamak kaydıyla.

Aslında camping alanlarında kalmayı çok istemiyoruz fakat çok yer bilmediğimiz için kamp alanlarını tercih ediyoruz cunda adasında nerede kamp kurabiliriz, birde o şekilde değilde kamp ocağımızla birşeyler pişirsek sıkıntı olur mu ?

pcexpertt' Alıntı:
Aslında camping alanlarında kalmayı çok istemiyoruz fakat çok yer bilmediğimiz için kamp alanlarını tercih ediyoruz cunda adasında nerede kamp kurabiliriz, birde o şekilde değilde kamp ocağımızla birşeyler pişirsek sıkıntı olur mu ?

Haritada cunda merkez geçen yeri tahmınen işaretledim, ada camping adanın bir tarafında diğer ucunda işaretlediğim yerde cundanın tenha bana göre daha güzel bölgesi. Buralara camp atılabilir bence ama oraya nasıl gıdersınız onu bılmıyorum biz araba ile gittik ve o tarafta alışveriş için sadece plaj gibi birkaç ufak işletme var onlarda çok gelişmiş değiller (fiyatları konusunda fikrim yok). Golge alan bulmakta zorlanabilirsiniz.

Ekran Resmi 2015-06-09 15.14.20.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR