Kamp Yemeklerinden Bir Demet.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,126
erturk77' Alıntı:
Evet gezenbilir yetkililerine sesleniyorum...Lütfen bu cevherimize sahip çıkalım...festivalde Adnan Abimize özel bir sıtand veya yer ayırıp malzeme yardımı ve gerekli araç gereçi temin edelim....üç gün boyunca midemizde bayram etsin bari....:smiley:
Ertürk dua'mı ediyon bedduamı anlayamadım festivalde olur en az 1000 kişi başımıza iş sarma yine olan size olur tavuk dönere talim edersin. :D ;D

Etiketler

Sizin yaptıklarınız kadar olmasada bunlarda bizden olsun dostlara

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Fotoğraf0182.jpg

Fotoğraf0009.jpg

Fotoğraf0310.jpg

Fotoğraf1330.jpg

Fotoğraf1607.jpg

Kampta gece köz ateşinde patates, biber, patlıcan közlemeyi, çay denlemeyi çok seviyorum. Üstadlar bu işi çok iyi biliyor. Ellerinize sağlık.

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Kampta gece köz ateşinde patates, biber, patlıcan közlemeyi, çay denlemeyi çok seviyorum. Üstadlar bu işi çok iyi biliyor. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler Nihat bey patatesleri közleyip kabuklarını soyup tabağa parçalayın üzerine tereyağ'ını eritip dökün az tuz,karabiber , pul biber afiyet olsun.

Adnan Bey;
Sizden bir sac kavurma tarifi almıştım hatırlarmısınız, O işte bayagı ilerledim ,şimdi yeni menülere geçmek zamanıdır. Uygun tariflerini bekliyoruz. Ancak yukarıdaki resimler çok kötü :smiley:
Şu açıdan, tam yaz zamanı rejim üstü hiç iyi olmadı, :smiley: Şaka ile karışık enfes yemekler nefis tadlar teşekkür ederiz. Saygılar,

ZEUSSSS' Alıntı:
sizinkilerin yanında güzel görünür diye düşündüm baktıkça acıktıgımı hissediyorum:smiley:)[attachment=1][attachment=2]
Selçuk kardeş değişik fikirler her zaman güzeldir bizi daima ileriye getirir herkes faydalansın zaten bu yapılan yemeklerin tariflerinide altlarına ilave etme zamanı geldi balıkları böyle bir tepside sunmak çok makbule geçmiştir. :'( ::smiley:

Poseidion' Alıntı:
Adnan Bey;
Sizden bir sac kavurma tarifi almıştım hatırlarmısınız, O işte bayagı ilerledim ,şimdi yeni menülere geçmek zamanıdır. Uygun tariflerini bekliyoruz. Ancak yukarıdaki resimler çok kötü :smiley:
Şu açıdan, tam yaz zamanı rejim üstü hiç iyi olmadı, :smiley: Şaka ile karışık enfes yemekler nefis tadlar teşekkür ederiz. Saygılar,
Ufuk kardeş nasıl hatırlamam uygun zamanda yeni tarifler gönderirim fakat sac kavurmanın bizim sofradaki yeri başkadır.

mezeci_67' Alıntı:
Selçuk kardeş değişik fikirler her zaman güzeldir bizi daima ileriye getirir herkes faydalansın zaten bu yapılan yemeklerin tariflerinide altlarına ilave etme zamanı geldi balıkları böyle bir tepside sunmak çok makbule geçmiştir. :'( ::smiley:

tarifleri sabırsızlıkla bekliyoruz adnan abi :smiley: hemde çok makbule geçti dostlarla güzel bir akşamlamadan bikaç kare:smiley:

tavada hellim peyniri tavsiye ederim mahmut ustam döktürürken:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC05405.JPG

DSC05406.JPG

DSC05407.JPG

DSC05409.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri