Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mak0 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,188

Henüz bir gelişme yok sanırım.
Bu hafta sonu Çayırhan ya da Avlakkaya da bir antrenman kampı yapmayı planlıyorum.

Merhaba Arkadaslar,

Araniza daha yeni katildim. Daha once sizler gibi bir kamp tecrubem olmadi ama her zaman dogada kafa dinlemeyi seven bir insan oldugum icin cok yakin arkadasim ile beraber buyuk bir cadir aldik. Yataklar hersey dahil olmak uzere.

Istanbul civarinda eger kamp yapacak olursaniz seve seve bizde size katilip tecrubelerinizden yararlanmak isteriz.

Yas 25 Uluslararasi lojistik isi ile ugrasiyorum.

Selamlar, Saygilar.

Arkadaşlar merhaba aranıza ben de yeni katıldım. uzun zamandır takipteydim. istanbulda oturuyorum. ayda en az 2 hafta kampa gidiyorum. bazen grupça bazen tek. haftasonlarım müsait. aracım ve çadırım var. bu hafta sonuda şilede orman içinde dere kenarında kamp yapacağız. bundan sonraki süreçte de katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir. isteyen olursa hafta sonu kampından kareler de paylaşabilirim.

Arkadaşlar merhaba aranıza ben de yeni katıldım. uzun zamandır takipteydim. istanbulda oturuyorum. ayda en az 2 hafta kampa gidiyorum. bazen grupça bazen tek. haftasonlarım müsait. aracım ve çadırım var. bu hafta sonuda şilede orman içinde dere kenarında kamp yapacağız. bundan sonraki süreçte de katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir. isteyen olursa hafta sonu kampından kareler de paylaşabilirim.

hafta sonu kampının reszimlerini bekliyoruz ...

Merhaba,
Biz de 2 kişi haftasonları İstanbul civarı ve başka yerlerde çadırla kamp kuruyoruz.
Arazi aracıyla gidiyoruz.
Haberdar olmak / kamp yapacak gruplara katılmak isteriz.

İstanbul'da Şile-Ağva arası güvenli, güzel ve tamamen doğal koylar biliyoruz çadır kurulacak.

Misal Ağva tarafı:

gzbl2.jpg

Son düzenleme:

Merhaba,
Biz de 2 kişi haftasonları İstanbul civarı ve başka yerlerde çadırla kamp kuruyoruz.
Arazi aracıyla gidiyoruz.
Haberdar olmak / kamp yapacak gruplara katılmak isteriz.

İstanbul'da Şile-Ağva arası güvenli, güzel ve tamamen doğal koylar biliyoruz çadır kurulacak.

Misal Ağva tarafı:
şile ağva arası güzeldir bende akçakese liyim. en azından 2 haftada bir gidiyorum bende.

bu hafta yapacağımız kampta darbe olayları yüzünden arkadaşlar vazgeçti bende tek gitmek zorunda kaldım. bir yandan güzel olurken bir yandanda daha önce birçok kez kalabalık şekilde kamp yaptığımız yerde tek başına olmak, gecenin sessizliğinde domuz sesleri, çakal sesleri bayağı tedirgin etti. bölge en yakın yerleşim yerine 7-8 km civarı. yerin avantajları bölge ağaçlardan hiç güneş almıyor. her daim serin. sabah 6 da kalkmak zorunda kalmıyorsun. dere tepelerden geliyor debisi düşük ama sürekli buz gibi. tüm gıdalarınızı ve içeceklerinizi soğuk tutabiliyorsunuz. hiçbir şekilde etrafta piknikçi falan yok ne ses kirliliği ne çevre kirliliği var. dezavantajları ise inanılmaz sivrisinek var ilaç olmadan uyuyamıyorsunuz, domuz ve çakal çok var ve meraklı hayvanlar sessizlikte yanınıza kadar geliyor ama ateşin yandığı sürece ve kalabalıkta görmeniz duymanız çok zor zaten korkak hayvanlar.
image (1).jpeg
image (2).jpeg
image.jpeg

B
bu hafta yapacağımız kampta darbe olayları yüzünden arkadaşlar vazgeçti bende tek gitmek zorunda kaldım. bir yandan güzel olurken bir yandanda daha önce birçok kez kalabalık şekilde kamp yaptığımız yerde tek başına olmak, gecenin sessizliğinde domuz sesleri, çakal sesleri bayağı tedirgin etti. bölge en yakın yerleşim yerine 7-8 km civarı. yerin avantajları bölge ağaçlardan hiç güneş almıyor. her daim serin. sabah 6 da kalkmak zorunda kalmıyorsun. dere tepelerden geliyor debisi düşük ama sürekli buz gibi. tüm gıdalarınızı ve içeceklerinizi soğuk tutabiliyorsunuz. hiçbir şekilde etrafta piknikçi falan yok ne ses kirliliği ne çevre kirliliği var. dezavantajları ise inanılmaz sivrisinek var ilaç olmadan uyuyamıyorsunuz, domuz ve çakal çok var ve meraklı hayvanlar sessizlikte yanınıza kadar geliyor ama ateşin yandığı sürece ve kalabalıkta görmeniz duymanız çok zor zaten korkak hayvanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 7751 Ekli dosyayı görüntüle 7752 Ekli dosyayı görüntüle 7753.

Bu kamp yerinde bi organizasyon planlayalım en kısa zamanda

Ekli dosyayı görüntüle 7751 Ekli dosyayı görüntüle 7752 Ekli dosyayı görüntüle 7753
Su kenarında kamp tehlikelidir valla iyi cesaret : )
akçakese mi burası?

Arkadaşlar gördügüm kadarıyla şimdiye kadar buradan organize olupta kamp atan olmadı peki biz ne kadar daha bekleyecegiz ?

toskorf nicli arkadaşımız deniz kenarı kamplık yer biliyorum demiş varmısınız bu hafta sonu gidelim hem tanışır hem denizde serinleriz .

Su kenarında kamp tehlikelidir valla iyi cesaret : )
akçakese mi burası?
kabakoz köyünün yukarısında kalıyor. tehlike olarak bakarsan o bölgede karşılacağın en tehlikeli durum ani yağmur bastırmasıyla dere derinliği yükseliyor. zaten kısmet olurda hepberaber gidersek görüceksiniz çadırı kurduğumuz yer kışın ve ani yağmurlarda derenin altında kalıyor. hayvanlardan ise şu ana kadar hiç zarar görmedik ne burada ne başka yerlerde. ama tekrarlıyorum tek başına öyle biryerde kalınca keyiften çok tırsma duygusunu yaşıyosun ve sürekli tetiktesin :smiley: tek kişi için deniz kenarları, koylar daha iyi..

arkadaşlar marmara bölgesi hafta sonları kampı ile ilgili anlık haberleşmek için whatsapp grubu kurulmuştur üye olmak isteyenler pm den veya buradan telefon numarasını verebilir .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR