Kamp Ve Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan puduhepax Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,302

puduhepax

Yeni Üye
Yer
Eskişehir
İlk kamp ve ailesiz tatil deneyimim olacak.Doğayla iç içe olabileceğim mekanları keşfetmek,yeni insanlarla tanışmak,farklı maceralar yaşamak istiyorum.hayata ve doğaya atılmak yerinde bir deyim olur sanıyorum.

otostoplu kamplı bir gezi benim istediğim.Eskişehirden bir arkadaş olur ise tüm yolu otostopla gidebiliriz,farklı bir il olursa İzmirde ya da yakın civarlarda buluşup gidebiliriz.İzmirden kıyılara inerek antalyaya kadar gitmeyi düşünüyorum.Şimdilik kesinleştirdiğim bir rota yok taslak olarak bu şekilde.tarih kısıtlamam yok ama bir an önce gitmeyi istiyorum.
ilgilenenler facebooktan mesaj atabilir ya da buradan cevaplayabilir..

Etiketler

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Maşallah,iyi cesaret,otostop yaparken her duran arabaya binmeyin mümkünse aile olanları tercih edin

Fotoğraf çekmeyi seviyorum gidince bol bol çekerim.
Otostop çekmek bir kız için tek başına sorun o yüzden arkadaş arıyorum.
Tek yolculuk yapan birinin aracına binmeyi güvenli bulmuyorum,tabii duruma göre değişir.çiftlerin,çocuklu ailelerin arabası daha güvenli olabilir.niyet ettim ben,umuyorum ki iyi insanlarla karşılaşırım sorunsuz gider gelirim.

Bu amaç için niyetlenmenizi takdir etmiştim. Fotoğrafları görünce tabiki ayrıca takdir edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Bursadayız 2 kişiyiz izmirden antalyaya kadar kıyı şeridini dolaşıp gezmeyi düşünüyoruz.Geçen sene aynı rotadan izmirden bodruma kadar gidebildik bu sene hedef antalya

temmuzun 2-3 civarı için bir arkadaşla anlaştık.aydın civarlarında buluşup gezmeye başlayacağız.
bugün kamp yapılabilecek,gezilip görülecek yerlerin listesini yaparız,10 günlük düşünüyoruz ama daha da uzayabilir.pazara kadar kesinleştirmiş oluruz.
tarihler size uygunsa beraber gezebiliriz.

Aynı tarihlerde izmirden başlıyoruz bizde, kaç gun sureceği belli olmaz 10gunde olabilir 1ayda surebilir

Cesaretiniz için öncelikle kutluyorum sizi. Yola çıkacağınız ve aracına bineceğiniz insanları seçerken özen göstermenizi tavsiye ediyorum. Umarım istediğiniz gibi bir tatil geçirirsiniz. Bizimle de buradan fotoları paylaşırsınız.

ağustos'ta bayram tatiliyle beraber tek başıma yedigöllerden başlayıp aracımla dilek yarım adası ve didim yönünde ilerleyeceğim. uyar mı bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri