Kamp Malzemeleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mikarinos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,813

mikarinos

Arbeit macht frei
Yer
İstanbul
Arkadaşlar,
Benim birkaç sorum olacak.
1) Çadırla kamp yapma konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim. Kamp olayıyla ilgili temel bilgileri nereden temin edebilirim. Bu konuda yararlanabileceğim kaynak, veya eğitimler konusunda bilgi verir misiniz?
2) Çadır seçimi konusunda bu işin uzmanı arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Örneğin "Ucuz etin yahnisi yavan olur" sözünden hareketle ve uzun süreli konforlu bir kullanım için expedisyon çadırı almalı mıyım? Bu tür çadırlar, yaz veya ilkbahar faaliyetlerinde "siteden okuduğum kadarıyla havalandırma konusunda yazın bazı sıkıntılar yaşanıyormuş" de rahatlıkla kullanılabiliyor mu?
3) Ortalama bir kamp yaparken yanımda hangi gereçler bulunmalı?
4) İstanbul'da yaşıyorum. Yakın çevreye seyahatler gerçekleştirip oralarda hafta sonu kamp kuran arkadaşlarla kontakt kurup faaliyetlerine dahil olmak istiyorum.

Bu konularda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Biraz çok soru sordum biliyorum ama başta da söylediğim gibi işin acemisiyim. İdare edin ;D

Etiketler

Ynt: Kamp Malzemeleri Hakkında

merhabalar
Sorduğunuz konular site içerisinde daha önce tartışılan konular siteyi daha geniş incelerseniz tamamının cevapları vardır.

Kamp malzemelerinizin seçimini yaparken öncelikle seyahat şekliniz sizi etkileyecek.
Tercihinizi araçla gidilebilecek yerlerde kamp yapmaksa malzemelerinizi ona göre seçip listeyi çoğaltabilirsiniz.
Fakat yürüyerek (trekking) gidilecek bölgeleri düşünüyorsanız sizi yormayacak, daha hafif seçimler yapmalısınız.
Bu tercihi yaptıktan onra http://www.gezenbilir.com/index.php?board=17.0 buradan tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

Selamlar.
ömer yahşi

İstanbulda İkamet ediyorsanız bizim grupumuza Katılabilirsiniz lakin şu anda kış dolayısı ile faaliyeteri askıya aldık ancak bellide olmaz arada sırada eser bize :smiley: İrtibatta kalırsanız faidesi olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR