Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süredir düşünüyorum kamp olayını ama bir türlü cesaret edemedim çevremde bu konuda beni hiç cesaretlendirmedi şu an çalıştığım iş yerinden ayrılıp gitmeyi düşünüyorum bana eşlik etmek ve yardımcı olmak isteyen varsa lütfen mesaj atsın
en çılgını, en güzeli ) Tabi şimdi burada aklı başında biri olsaydı önce bir iki günlük kamplara çıkmanı, böylece uzun bir kamp sırasında en çok nelere ve hangi miktarlarda ihtiyaç duyacağını anlamanı söylerdi. Hatta bu aynı kişi işi bi' adım ileriye taşıyarak uzun süreli kamp demenin ne kadar kondisyon ve azim gerektirdiğinden falan bile dem vurabilirdi.
Ama şansına ben de kamp yapmaya aynı senin gibi başladım, bir anda sırtıma 30 küsur kilo çantayı alıp tek başıma Likya yoluna vurdum kendimi Tehlikeli mi? Evet, hem de çok. Zor mu? Anlatmaya içim elvermez, o derece! Ama değer mi? Kesinlikle her anına değer
Uzun süreli bir kampta en azından önümüzdeki bayrama kadar kimseye eşlik edemem, ama istersen senin hazırlanman konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım diğer herkes gibi