Kamp Konusunda Acemiyiz. Yer Önermenizi Rica Ediyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemikampçı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,004
Datca kamp yapabileceginiz mukemmel biryer .her yil giderim .arac varsa heryerini rahatca gezebilirsiniz .arac ile onlarca koya gidebilir araci kenara cekip o sessiz sakin piril piril dogal koylara inip denize girebilirsiniz.istisnasiz her koyuna girmisimdir ozellikle knidos un uç tarafindan girmenizi tavsiye ederim .
konaklama icin palamutbukunde heryil gulbahar pansiyona giderim hem cadir kurabilir hemde ahsap veya tas evlerde kalabilirsiniz ekstra ucrete tabi harika yemekleri var .zeytin ve limin agaclari arasinda cadir kurmak cok zevkli ayrica temiz ve bakimli biryer .sahibi bilge abla oldukca cana yakin ve ilgili .kendine ozel sahili mevcut bu cok kolaylik sagliyor kendine ait sezlong ve semsiyeleride var ayrica zipkin,olta,deniz botu gibi alrtleri kullanabiliyorsunuz uctetsiz .bunun gibi bir kac tesisde mevcut yanyana oralarda ayni kalitede gozukuyor.

Akyaka kampingde hic memnun kalmadim dogasi ve denizi her nekadr mukemmel olsada ben birazdaha sakinlik taraftariyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderild

Sanırım sezona göre kalabalık oranı değişiyor, biz imkan olduğunca sezon başlamadan ya da bittikten sonra gidiyoruz. Okulların acık olması, Ramazan olması, sınav zamanları olması tatil beldelerinin nüfusunda çok etkili oluyor. Ama herkes için uygun olmuyor tabi bu.

Dostlar Tekrar ediyorum ama kamp listesinin koordinatları Hatalı olabilir. Google ile kontrol ederek kodlama yapınız. İyi Tatiller

Datca kamp yapabileceginiz mukemmel biryer .her yil giderim .arac varsa heryerini rahatca gezebilirsiniz .arac ile onlarca koya gidebilir araci kenara cekip o sessiz sakin piril piril dogal koylara inip denize girebilirsiniz.istisnasiz her koyuna girmisimdir ozellikle knidos un uç tarafindan girmenizi tavsiye ederim .
konaklama icin palamutbukunde heryil gulbahar pansiyona giderim hem cadir kurabilir hemde ahsap veya tas evlerde kalabilirsiniz ekstra ucrete tabi harika yemekleri var .zeytin ve limin agaclari arasinda cadir kurmak cok zevkli ayrica temiz ve bakimli biryer .sahibi bilge abla oldukca cana yakin ve ilgili .kendine ozel sahili mevcut bu cok kolaylik sagliyor kendine ait sezlong ve semsiyeleride var ayrica zipkin,olta,deniz botu gibi alrtleri kullanabiliyorsunuz uctetsiz .bunun gibi bir kac tesisde mevcut yanyana oralarda ayni kalitede gozukuyor.

Akyaka kampingde hic memnun kalmadim dogasi ve denizi her nekadr mukemmel olsada ben birazdaha sakinlik taraftariyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba biz akyaka orman campına gitmeyi pilanlıyoruz, akyaka hep gittiğimiz yerdir akbük falan ama camp alanına ilk kez gidicez parkı olduğu için tercih ettik oğlum 21 aylık kızım 3 aylık geçen senede camp yaptık ama ozaman oğlum daha küçüktü kızım yoktu daha, şimdi oğlum çok hareketli düz alan ver koştursun öyle sizce akyaka bizim için uygun olurmu ayrıca önerebilceğiniz yerler varmı? ( bukadar küçük iki çocukla camp olurmu demeyin geçen bayramda gittik kızımın kırkı yeni çıkmıştı çok iyi geçti tabi komik sahnelerimiz oldu illaki ben doğaya özen gösterdiğim zaman doğadan zarar gelmez fikrindeyim)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri