Aslıscorpion
Yeni Üye
merhaba arkadaslar hic cadir kampi yapmadim. kalabalik bir sekilde toplanip. en kosa surede sicak bir sehirde cadir kurmak istiyorum. ne dersiniz?
evet haklisiniz. ama toplanma karar verme plan yapma bereye gidilecek derken mayisi bulur zatenMayıs 15 olmalı yoksa gece soğuk olur
merhaba arkadaslar hic cadir kampi yapmadim. kalabalik bir sekilde toplanip. en kosa surede sicak bir sehirde cadir kurmak istiyorum. ne dersiniz?
bulundugum sehirde arastirdim aslinda ama bulamadim maalesefOlur tabiki, neden olmasın, bulunduğunuz ilde kamp grupları mutlaka vardır onlara katılmaya çalışın. Hem ilk kamplarınızda tecrübe olur hemde kafa dengi arkadaşlar edinmiş olursunuz.
Hangi şehir mesela?
Biz 2 günlük gidiyoruz cumadan pazar akşamına kadar. Havalar biraz daha ısınınca yaklaşık 10 kişilik bir kamp yapacağız Trakya bölgesinde.
MerhabaMerhabalar aslında en güzel ve en keyifli kamplar kışın yapılır . Bahar ayı nın başlarıda buna dahil . belli başlı gruplar var hafta sonu isyanbul ve çevresinde kamplar düzenleyen bunlara da katılabilirsiniz biz de yaklaşık her hafta sonu kampta oluyoruz dilerseniz bize de katılabilirsiniz.
Merhaba
tabi dusunebilirim, detaylaari paylasir misiniz kac gun kamp. oluyo nerelerde en yakin zamanda ne planiniz var?[/QUOTE
Genelde cumartesi ogleden sonra toplanıyoruz Silivri Danamandıra tabiat parkı Çatalca Civarları Durusu balaban göleti zaman zaman sehir dışı onun için cuma akşamdan yoka çıkıyoruz . vs vs..yakın zaman planımız ise 20-21 nisan planımız var gibi haberleşiriz.