Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk.sekil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,602

berk.sekil

Yeni Üye
Web
www.facebook.com
Iyi forumlar biz 5 uni ogrencisi nisandan itibaren kamp yapicaz.bizim kamp ypacagimz mevsmler ilkbahar yaz ve sonbahar olcak yani kisin kamp yapmak istemiyoruz.cadir konusunda yardima ihtiyacimiz var tunc kamp cadiri genis ve guzel gibi duruyor ancak ilkbahar da ve son baharda dayanikligi nedir bilmuyorum onun disinda alabilcegimiz olimpia abside 6 var ikisi arasinda kaldm acikcasi hangisini almaliym sizce ? Ilk kampimiz nisan 15 gibi yedigoller olcak dikkat etmemiz gereken seyleri tavsiyelerinizi yazarsaniz cok iyi olur
✌✌✌

Etiketler
Ynt: Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var

Kampı araba ile mi yapıcaksınız?
En uzun kampınız kaç gün olucak?
Kamp yapmayı planladığınız bölgelerde campinglerde mi kalıcaksınız, bakir alanlar mı tercih ediceksiniz?

> Bence 5 kişi olimpia çadıra sığar mısınız sığarsınız bir şekilde, rahat eder misiniz bence edemezsiniz.
> Tunç çadır tipi çadırları kurması meşakatlidir biraz ağırlıklarını tam bilmıyorum ama muhtemelen ağırdır. 2-3 gunde bir yer değiştirmeyi planlıyorsanız eziyet olabilir.
> SÜrekli 5 kişi kamp yapıcaksanız ben olsam iki çadır alırdım.
> Bence Çadır seçimindeki en önemli şey kişi sayısı ve hangi hava şartlarında kullanacağınız. Ör: ÇOk yağmurlu ve rüzgarlı bir bolgeye gidecekseniz biraz üst kalite bir çadıra ıhtıyacınız olacaktır. Gece çadırın su alması veya sert rüzgarda parçalanması eziyet olur.

Evet hep 5 kisilik grupla olcaz arabamiz var ama 4x4 degil citroen c4 var daha cok kamp alanlarini tercih edicez yedigoller,abant,izmir-karagöl,yazin antalya kaş gibi nisanda mesela yedigollere gitmeyi dusunuyoruz acaba tunc markali cadir dayanabilirmi nisanda olimpiadada sizin dediginz gbi rahat edebilcegimizi sanmiyorum :smiley: en kotu ihtimal dediniz gibi 2 cadir almak ama o zaman da tek arabaya sigmada yer sorunu olabilir diye dusunuyorm diger esyalarla birlikte ayrica gittigimiz yerde sadece 2-3 gün kalip geri donmeyi dusunuyoruz yani yer degistirmycez.

2-3 gun kalıcaksanız tunc cadırı eleyın bence, kurması o kadar kolay değil. Ağırlık, kurma zorluğu vs. tavsiye etmem.
Yeni tip çadırların kapalı çantası arabada çok fazla yer kaplamaz ufak bir çanta sonuçta 1 ve/veya 2 olması sorun olmaz bence.
Sİz en iyisi outdoor mağazalarına bir gidin bakın gezin görün. Sonra malzeme arayışına girin en sağlıklısı.

Quechua'nın -Arpenaz 2xl çadırı var fiyatı da uygun ve de kullanışlı. Bi bakın derim 2 kişilik ama 3 kişi de rahatlıkla kalabilir..

Arpenaz 2xl var bende iki kisi ici ideal al ve gayet iyi içinde 2 kişi çok rahat kalır üç kişi yazın terlersiniz en uygunu 2 . Bir tanede arpenaz 3xl alın ikiside aynı biri 130 diğeri 160 olmasi lazim toplam 290 iki tqne harika çadır al mavi rengi süper tavsiye ederim . Bahar ve yazı çok güzel karşılar sana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR