KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kamp Ateşi Isısını Çadırımıza Nasıl Taşırız ?
Küçük uçaklarda pilot hep yeri belli bir şekilde kontrolleri takip ederek oturur ya... Bu hallerde pilot görünür uyarıları takip edebileceğinden dolayı CO varlığında rengi değişen çıkartmalar da kullanıyorlarmış.
Bunlar 5$ civarında fiyatlara satılan ürünler. O yüzden eğer uçaklar ve helikopterler gibi CO zehirlenmesi yaşanabilecek araçlarda kullanılıyor. Koca uçak aldım cebime sadece 5$ kaldı diyenlere çözüm ;D
Bunların sizi uyandırma gibi bir becerisi olmadığından evlerde yukarda bahsettiğim alarmlar gerekli. Onlardan zaten bahsetmiştim.
konuyu sonuna kadar okudum.deserteagle arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum.Gayet mantıklı ve bilimsel çözümler sunmuş.sonuç olarak en mantıklısı bence de sıcak su torbası veya pet şişeye konulacak sıcak su aleminyum borudan kat kat iyi.
bir yerde gormuştum evde yanan şömine içinden şu kombilerin bacalarına takılan borular geçirilmiş ve borunun bi tarafına fan bağlanarak sıcak havayı evin içine üfletiyorlardı.bu boruların ince olanlarından kamp ateşinden geçirilebilir ve bilgisayar fanı gibi bişiyle çadıra sıcak hava uflenebilir.Ama meşakketli bir iş gene de en iyisi sıcak su..
polarla kapli sicak su tulumlari icindeki isi enerjisini daha dengeli ve azar azar ortama salacagi icin hem yakmayacak hemde cok daha uzun sure sicakligini muhafaza edecektir