Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,332

-XXXXX-

Kamp II
Yer
KIRKLARELİ
çok kullanışlı prc imalatı kaliteli olduğunu düşündüğüm çok keskin alevli çakmak gazıyla doldurulabilir çakmak çelik-demir kap ve konserveleri çok hızlı ısıtabiliyor çok uzun kulllanımda gövdesine zarar vereceğini düşünüyorum ben kullanmadım gövdeye gelen alevgizleyeni ısınıyor 0.5 lt suyu metal ince kupada dakika içinde hazırlıyor kalın tabanlı kapta kullanmadım tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim. üzerinde yandığı zaman ışık saçan mekanizması var devre dışı bırakılmıyor çadır içini aydınlatıyor fakat alevi yakmazsanız gazı kesmeden yakamıyorsunuz. alevi ayarlanabiliyor 1-4 cm aralığında çok keskin alev veriyor basit telleri eritiyor yamur altından alınan her türlü ağacı 3-5 saniye içinde tutuşturuyor. çocukların kesinlikle dokunmaması gereken bir çakmak yandığı anda 3-5 cm yanında ne varsa kavuruyor. bazıları pipo çakmağı olarak kulanıldığını söylediler ama kütüğü 3-5 saniyede köze döndüren bir alevin hakimiyeti tütünde nasıl olacak bilmiyorum. çakmak ocak tutuşturmada kullanılan saplı çakmaklar gibi bir aleve sahir değil bildiğiniz oksijen kaynağı gibi bir alevi var keskin ve çok yüksek sıcaklıkta. 9 tl ye istanbul içi elden veya kargodan gönderebilirim. ağaç kutuların üzerine isim yazmada kulandım sonuç çok iyiydi. camrta ocak için çok başarılı

1 (2).JPG

1.JPG

1 (7).JPG

1 (9).JPG

Etiketler

selam gönderi işini ptt kargoyla yapabilirim isterseniz sizin seçtiğiniz kargoylada yapabilirim fakat gazetede muhabirim ve mesai saatlerinde evliya çelebi modundayım bir adres verilirse yakınından geçerken uğrayabilirim yada beklemeli yada saati önceden beli işlerde bilgi verir orada eldende veririm açıkçası cep telefonu ağırlığında bile değil ücretini ne isterler bilmiyorum bana adres verenlere haftanın bir günü ptt den gönderebilirim önümüzdeki hafta izinliyim kampa gitmezsem ıstrancaya her gün istanbul avrupa yakasındayım

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ben bu çakmaktan en az 3 adet almak isterim.
Ödemesi, kargosu ne şekilde olur, bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Kargo adresi, Ankara olacak.
Bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Saygılarımla,

Burak

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

selam bize her yer gezenbilir adres telefon ad soyad gönderin hangi çakmaktan istiyorsanız belirtin 1 hafta içinde arazide olur iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR