-XXXXX-
Kamp II
çok kullanışlı prc imalatı kaliteli olduğunu düşündüğüm çok keskin alevli çakmak gazıyla doldurulabilir çakmak çelik-demir kap ve konserveleri çok hızlı ısıtabiliyor çok uzun kulllanımda gövdesine zarar vereceğini düşünüyorum ben kullanmadım gövdeye gelen alevgizleyeni ısınıyor 0.5 lt suyu metal ince kupada dakika içinde hazırlıyor kalın tabanlı kapta kullanmadım tecrübe eden varsa paylaşırsa sevinirim. üzerinde yandığı zaman ışık saçan mekanizması var devre dışı bırakılmıyor çadır içini aydınlatıyor fakat alevi yakmazsanız gazı kesmeden yakamıyorsunuz. alevi ayarlanabiliyor 1-4 cm aralığında çok keskin alev veriyor basit telleri eritiyor yamur altından alınan her türlü ağacı 3-5 saniye içinde tutuşturuyor. çocukların kesinlikle dokunmaması gereken bir çakmak yandığı anda 3-5 cm yanında ne varsa kavuruyor. bazıları pipo çakmağı olarak kulanıldığını söylediler ama kütüğü 3-5 saniyede köze döndüren bir alevin hakimiyeti tütünde nasıl olacak bilmiyorum. çakmak ocak tutuşturmada kullanılan saplı çakmaklar gibi bir aleve sahir değil bildiğiniz oksijen kaynağı gibi bir alevi var keskin ve çok yüksek sıcaklıkta. 9 tl ye istanbul içi elden veya kargodan gönderebilirim. ağaç kutuların üzerine isim yazmada kulandım sonuç çok iyiydi. camrta ocak için çok başarılı