Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görünmez. Gördük diyenlerin gördüğü başka dağdır. Nemruttan bile ikisinin arası neredeyse düm düz olmasına rağmen gün doğumunda zar zor seçiliyor küçücük görünüyor. Dünyanın yuvalak olduğunu da hesaba katarsak o mesafeden görünebilme ihtimali çok azdır. Görünse bile onun Ağrı dağı olduğunu söyleyebilmek çok zor olur. ;D
Hocam ağrı kolay. Zirveden bütün çevrenin açık havada fotoğrafları var. ;D
Birinci fotoğraf suphanın ağrı zirveden görüntüsü. Pergel ile Ağrı zirve merkezli suphan üzerinden geçen bir daire oluşturulursa kaçkarın Ağrıdan görüntüsünün ne hale geleceği tahmin edilebilir.
[attachment=1]
Bu fotoğraf ise kaçkarın olması gereken yerin fotoğrafı. Bulan bana da söylesin.
Amanoslar kızıldağ zirveden açık havada niğde aladağlar (181 km) ve bolkarların (186) göründüğünü biliyorum hatta resimleri de var. Ancak sözü edilen mesafe tam 300 km ancak çok açık cam gibi havada bunun imkansız da olmadığını düşünüyorum.
Ben de göremedim ancak o kadar çok çıkmak lazım ki denk gelsin nitekim denk gelmiş de zaten Tunç Bey'in yanında bizim dağcılığımızın en azından benim dağcılığımın köftiden olduğunu da kabul ediyorum. Tunç Bey'in ellerine sağlık tartışmaya son noktayı koydu.