Kaçkar ve Transkaçkar fotorafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan benoit.hanquet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,164

benoit.hanquet

Yeni Üye
Merhaba,

Agustos sonunda Kaçkar dağlarında 10 günlük bir trekking yaptık. Rotamız: Çamlı Hemşin - Çat - Samistal - Hazındak - Ayder - Olgunlar - Modut Yaylası - Mikelis.

Fotoraflarımız bu linkten bakabilirsiniz:
http://picasaweb.google.com.tr/hanquet.benoit/TransKackarNortheastTurkeyAugust2010#

Saygılar
Benoit ve Berhan

Etiketler

Ynt: Kaçkar ve Transkaçkar fotorafları

Paylaşım için teşekkürler..Fotoğrafları burada da paylaşırsanız ileride ortaya çıkması muhtemel link kırılmalarını önlemiş oluruz..Çünkü bu fotoğraflar insanın canı sıkıldığında bakarak içinin açılmasına neden olacak kadar güzel..Ellerinize sağlık..

Saygılar

Cenk

gezinizin fotolarını büyük bir keyifle izledim, paylaştığınız için teşekkürler... gezinizin rotasını bir kroki veya haritada gösterme imkanı olursa harika olur.

Bu gezi için Kate Clow'un kitabı ve haritası kullandık (www.trekkinginturkey.com'a bakabilirisiniz). Arkadaşımda Gps vardı. Bende olmadığı için şimdilik rotayı çizemiyecegim. Eğer o tarafa gitmek istiyorsanız, daha fazla bilgiler için beni arıyabilirsiniz. Genellikle yolları bulmak zor değildi. Ancak Hazındak ile Ayder arasındaki yol zordu ve belki 2 sene sonra patika tamamen kapanacak çünkü bu yol maalesef kimse artık kullanmıyor. Kaybolmadık ve pek Gps kullanmadık ancak Ayder'e gelmeden son kısmı için Kate Clow'un yazdığı tanımlamallar yararlı oldu. Olgunlarla Modut yaylası arasında da aynı sorun var çünkü yerliler artık bu yolları pek kullanmamaya başladılark. O gün tektim, Gpsim yoktu ve hava şartları iyi değildi. Onun için yer yer biraz zorlandım.

Yarın akşam St Paul yoluna çıkıyoruz. Su an 2 kişiyiz (ben ve bir Belçikalı arkadaş). Katılmak isteyen varsa, beni arasınlar (0532-2821353)... Pazartesi sabah İspartada olacağız. Ya Kasımlardan ya Sağradan başlamaya düşünüyoruz...

Çok güzel yerler. İnşallah bu sene Ramazan bayramından sonra Doğu Karadeniz bölgesinde trekking turu yapmak istiyorum.

Güzel rotalar tavsiye edebilecek olan varsa sevinirim.

Çok güzel bir gezi olmuş.Paylaştığınız için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR