KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bir takip edelim angara gurububunda bestacı hüseyin ve ömer bey sanırım, halayınbaşı olarak kia ekibindeler .selam ve iyi muhabetler ve hayrlı cumalar.
4x4 Arazi vitesli kıa besta kullanıcısı arkadaşların dikkatine HUrdacılar sitesinde ali kemalbeyin elinde şu anda 3-4 adet tüm donanımları
çalışan hurda belgeli 4X4 KIA BESTA araçlar var ben bir adet aldım ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
Ali kemal bey Tel:0532 560 77 29
4x4 Arazi vitesli kıa besta kullanıcısı arkadaşların dikkatine HUrdacılar sitesinde ali kemalbeyin elinde şu anda 3-4 adet tüm donanımları
çalışan hurda belgeli 4X4 KIA BESTA araçlar var ben bir adet aldım ilgilenen arkadaşlara duyrulur.
Ali kemal bey Tel:0532 560 77 29
selam aleyküm arkadaşlar cevap yazdım ama göndermeyi beceremedim herhalde
ben aracı 2750 tl civarı malettim. araç şu an kullandığımdan daha düzgün
6ay önce kendi motoruma 2750 tl harcamıştım. bu aracın motor 82 000 km de kasa bayağı düzgün
bu sefer göndermeyi başardım herhalde 1000 tl olmazmı diye sormuşsun bunu arkadaşla yüzyüze konuşursan
daha iyi olur yada araçları görebilirsen iyi olur bence. saygılar.
bu sefer göndermeyi başardım herhalde 1000 tl olmazmı diye sormuşsun bunu arkadaşla yüzyüze konuşursan
daha iyi olur yada araçları görebilirsen iyi olur bence. saygılar.
aracı asıl alış sebebim yedek parça amaçlı fakat şimdilik acil parça ihtiyaciım olmadığ için satmayı da düşünüyorum bu arada kapalı garaj
ayarlamaya çalışıyorum. saygılar.
aracı asıl alış sebebim yedek parça amaçlı fakat şimdilik acil parça ihtiyaciım olmadığ için satmayı da düşünüyorum bu arada kapalı garaj
ayarlamaya çalışıyorum. saygılar.