K5'lerle İlgili Sorularınızı Cevaplayabilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan interprete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,731

interprete

Offroad Garajı Bakım-Onarım-Modifiye-Otomatik Şanz
Yer
İstanbul-Ümraniye
Arkadaşlar K5'lerle alakalı dizelinden, benzinlisine, 454'ünden 350'sine tüm konularda merak ettiğiniz her şey için ben burdayım.. Yurtdışından Ocak ayında döndüm ve K5'imi 2005'den beri Cezayir'de kullanıyordum. İstanbul'daki gezilere aynı siklette araçlar ile katılmaktan ve sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım..

Goruntü(1675).jpg

Goruntü(1136).jpg

Etiketler

Ynt: K5'lerle İlgili Sorularınızı Cevaplayabilirim

350 benzinli motor şehir içi benzinde 0.80 krş uzun yolda 0.50 krş, 6.2 dizel ise ş.içi 0.68, uzun yol 0.55 kuruş yakar ve bu rakamlar aracı kullanmanıza göre çok değişir.. Zira oldukça torklu bu araçlarla düz yolda gittiği aynı süratle rampa çıkmak isterseniz 2 kat yakıt harcarsınız.

Nazar değmesin , çok güzellermiş.

Teşekkürler bu arada beğendiğiniz malzeme cam değil flexy glass dediğimiz esnek bir malzeme..

Gördüğüm en baba K5 budur...bir K5 sahibi olarak kıskanmadım desem yalan olur:smiley:

Teşekkürler..Ben Orçun, İstanbul'daysanız tanışalım ve birlikte off-road yapalım, hatta aracınız satılıksa bir arkadaşım K5 bakıyor.. Bu sebeple de görüşebiliriz.

slm ; blazer k5 bakıyorum 1-2 adette buldum bütçeme göre ;neyine dikkat edip nereye göstermem gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.;görüşmek üzere. . .

abilerim herkese selamlar...bu makina baş pehlivan gibi..allh nazardan saklasınn.abicim merak ettiğim konular var parçaları pahalımıdır..fazla arıza çıkartmadıklarını,kolay kolay kırılmadıklarını biliyorum doğrumu ?yakıtını fazla düşünmemek lazım değilmi?bunları cvplarsan çok sevinirim abicim hoşçakal.

chevroletin kendi def. leri vardır. ama dana 60 lak diye olur. ;D ;D ;D ;D

Çok güzelmiş, güle güle kullanın.

Siz aracınızı cezayirden mi getirdiniz yoksa burda kullandığınız araç benzerimi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR