Julbo Sense Noir Zebra Dağcı Gözlüğü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner alpay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,613

caner alpay

Bozuk Pusula :)
Mesajlar
103
Tepkime Puanı
0
Yer
BURSA
Web
www.budak.org.tr
Her türlü outdoor faaliyetlerde kullanılabilir şık bir gözlüktür. Özellikle dağcılık faaliyetlerinde kullanılan bu ürün kaya tırmanışından irtifa tırmanışına kadar etkilidir. Gün ışığında sizi cat 2 de korurken, karlı ortamlarda kendini ışık duyarlılığına göre cat 4 e çıkararak rahat bir zaman geçirmenizi sağlar. Işık duyarlılığı nedir derseniz, bu gözlüğün camlarında bulunan özelliktir. kendini ışığa göre ayarlar ve kateogorisini ona göre arttırır. Ürün sıfır kutusundadır. Sap kısmında orjinal ipi mevcuttur. Yaklaşık 1 ay once indirimde oldugunu gördüğüm için aldım. Aynı fiyatada satıyorum.Spor mağazasından almış olduğum gözlüğün garantisi 1 yıldır.

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Alti Spectron X6Spectron X6 (Polykarbonat) Lens
UV Koruması :%100
Işık Geçirgenliği :%5
Lens genişliği :60 mm
Burun kısmı genişliği :19 mm
Sap uzunluğu :130 mm

Unisex

FİYAT : 170 TL

TEL : 536 393 8023

15918332fiu


159183329ve
 

Etiketler


Ynt: Julbo Sense Noir Zebra Dağcı Gözlüğü

peki hala satılık mı yoksa vaz mı geçtiniz? bi de gözlükte koruyucu ped var mı?
 

Ynt: Julbo Sense Noir Zebra Dağcı Gözlüğü

tabi hala satılık. koruyucu pet derken. fırtına patı yok. bu daha çok kaya tırmanışlıarı için. ben kışında kullanıyorum. cam kalitesi son derece mükemmel. ışığa duyarlı olarak kararma yapıyor. kışında rüzgarsız havalarda kullanııyor. tavsiye ederim. sahibinden.comda ilanım mevcut...
 



Ynt: Julbo Sense Noir Zebra Dağcı Gözlüğü

günaydın caner bey. malum sitedeki ilanın numarasını verebilir misiniz. akşam baktım göremedim. saygılar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,183
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst