JLX difransiyel problem...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekibaroglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,109

ekibaroglu

Yeni Üye
Yer
niğde
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar, siz profesyonellerin olmak ayrıcalık olsa gerek,

adım evren niğdede ikamet ediyorum, 92 suziki vitara JLX kullanıcısıyım,

aracım problemli ama ne kadar problemli ve masraf konularında siz ustalardan yardım bekliyorum,

problem...

Araç vites geçişlerinde tak diye ses geliyor, özenle debriyajdan ayağı çekmek lazım, sorunun arkada difransiyelden olduğunu tahmin edyorum, muayene amaçlı araç kaldırıldığında difransiyelde boşluk olduğunu farkettim, yada öyle sandım, tabi sorununkaynağının tam olarak ne olduğunu burdaki ustalar pek anlamıyor, bu boşluk nasıl alınabilir, yada kaynağı ne olabilir, bilyalardamı problem var, yada kullandıkca bu boşluk ve takk sesleri artabilirmi daha büyük bir problem yaşayabilirmiyiz, servis olarak ve maliyet olarak bilgi verirseniz sevinirim,,

sorularımla bunaltmadım inşllh sizi,,,

iyi günler iyi çalışmalar...

Etiketler
Ynt: JLX difransiyel problem...

Selam,
Problem şaft ta da olabilir.
En iyisi suzuki ustasına göstermek.
Aksiyon suzuki yi öneririm.
aksiyonsuzuki.com
Selamlar

İyi akşamlar,

Benzer bir konu hakkındaki linki aşağıya kopyaladım, umarım yardımcı olur. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35589.0

ekibaroglu' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar, siz profesyonellerin olmak ayrıcalık olsa gerek,

adım evren niğdede ikamet ediyorum, 92 suziki vitara JLX kullanıcısıyım,

aracım problemli ama ne kadar problemli ve masraf konularında siz ustalardan yardım bekliyorum,

problem...

Araç vites geçişlerinde tak diye ses geliyor, özenle debriyajdan ayağı çekmek lazım, sorunun arkada difransiyelden olduğunu tahmin edyorum, muayene amaçlı araç kaldırıldığında difransiyelde boşluk olduğunu farkettim, yada öyle sandım, tabi sorununkaynağının tam olarak ne olduğunu burdaki ustalar pek anlamıyor, bu boşluk nasıl alınabilir, yada kaynağı ne olabilir, bilyalardamı problem var, yada kullandıkca bu boşluk ve takk sesleri artabilirmi daha büyük bir problem yaşayabilirmiyiz, servis olarak ve maliyet olarak bilgi verirseniz sevinirim,,

sorularımla bunaltmadım inşllh sizi,,,

iyi günler iyi çalışmalar...
mrb benzer sorunda bende var, aksiyon oto Murat ustaya gittim aracı kullandı çok hafif bir ses geliyor, ayağı depriyajdan yavaş çekmek gerekiyor, bu durum vitaralarde genelde varmış, Aksiyon oto Murat ustanın tesbiti bu yönde...Bende denedim çok yavaş depriyajdan ayağımı çektiğimde sesi duymuyorum....bilgine hoşçakal.

sakın elletme . ben yıllardır böyle kullanıyorum. problem çıkmadı.

selamlar.sakın elletme.benimde aracım 1992 model 1.6.debriyaj balatasını değiştirdikten sonra bir süreliğime kesmişti ama tekrar başladı.yıllardır bendede o ses var.rahat ol.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR