jimny teyp çerçevesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nazito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,105

nazito

Yeni Üye
Yer
bilecik
merhabalar aranıza yeni katıldım aracımın üstündeki teypten artık gına geldi değiştirmek istiyorum ama bunun için çerceye arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Etiketler
Ynt: jimny teyp çerçevesi

Ben JİMNY'me HEİ marka navigasyonlu ve klipte izleyebildiğim 6.5 icnlik bir makina taktım.Hem navigasyonundan hem usbden müzik ve klip dinleme/izleme fonksiyonlarından memnunum.Zaten böyle bir makina alınca içinden çercevesi vs. çıkıyor.Hiç yoksa bende 1 adet fazla var yedekte.Gerekirse sembolik bir meblaya göndere de bilirm ama dediğim gibi yani makine alırsanız gerek kalmaz içinden çıkar.Bilginize..

968_buyuk.jpg

Ynt: jimny teyp çerçevesi

2424_buyuk.jpg

teşekkürler elimde hali hazırda pionner in lcd ekranlı teybi var onu takmayı düşünüyorum hani içinden ekran çıkan modellerden normal teyp boyutunda bunu için bir çerçeve lazım .bu tarz

Ynt: Jimny Teyp Çerçevesi

Selamlar,

ben de yeni Jimny sahıbi oluyorum. 2004 model. Bazı eksikleri var. Teyb orijinal bir teyp değil. Yerine Sony marka bir teyp takılmış. Çerçevesı de yok. Silikonla tutturulmuş. Orijinal cd çalar kendı teybını bulmam mumkun mu? Hem orıjınal teybını hem de gerekıyorsa çerçevesini, deforme olmuşsa komple çevresını bulabılmek ısterım. Konu hakkkında bılgısı olan (çok küçük eksık göze takılan aksesuar parcalarını da bulabılecegım bır adres, telefon verebılecek arkadaşlar olursa sevinecegım.

Saygılarımla,
erdalahmet

Ynt: Jimny Teyp Çerçevesi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-suzuki-jimny-orjinal-cikma-yedek-parca-154778380/detay/

jımny parçalarını buradan temin edebilirsiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR