Jimny Port Bagaj ve Ön Koruma Demiri ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkan_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,029

volkan_

Ana Kamp
Yer
KOCAELİ
Arkadaşlar yeni aldığım suzuki jimny için port bagaja ve ön koruma demirine ihtiyacım var. Bu malzemeleri nerede bulabilirim.Port bagajı sepet gibi üstünde 5 spot ve 1 geri vites lambası olacak şekilde istiyorum 300 tl istiyorlar ön koruma demirinede ( aliminyum ) sıfırına 300 çıkmasına 150 tl istiyorlar.Sizce fiat nasıl veya daha uygun bulabilirmiyim.Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Jimny Port Bagaj ve Ön Koruma Demiri ?..

Merhaba,

binimde 5 gün oldu Jimny'imizi alalı. ertesi gün krom aksesuar aranmaya başladım ;)

İzmirde Yeşil Krom'a gittim. ( Oğuz Aksesuar ) ön korumaya 350 yan koruma 150 arka koruma 250 fiyat verdi. yada toplu alırsam 600

arka lastik koruma için 400 ve istediğim logoyuda koyacaklarmış. ( eh bu güzel )

modelleri beğenmediğim için şimdilik almadım . koruma için beğendiğim modelin fotosuyla tekrar gidip özel imalat yaptıracağım sanırım.

çünkü piyasadiki koruma barları hep aklıma Fiat. doblo yu getiriyor. ???

selam volkan ben bagajı kendim yaptırdım burdan bakarak yola cıkabilirisin samoff sitesinde resimlerde mevcut yada istersen ben sana gönderebilirim

volkan arkadaşım merhaba poer bagaj için teknik sayfasını iyice araştır arda bir abimiz kendi imalatını yapıyor senin istediğin şekilde ona bak derim bu arada aracın hayırlı olsun güle güle kullan bolçamurlu günlerde :smiley:

bende jımny var belki burda da geçiyodur(siteye yeni üyeyim)otsoto var ankarada onlar bayaa iyi ben kapalı bagaj istiyorum en ucuzu 500 tl ara demirleriyle birlikte sis falan yok...

Arkadaşlar selam,

Jimny hafif bir araç ağır bir portbagaj jimny'yi bozar her yönden gibi geliyor. Ben kendi jimny'me 100 TL'ye hafif bir açık portbagaj aldım montaj fiyata dahil. isteyen arkadaşlar maslak'ta usta takıyor. spotlar'ı geçen gezenbilir 29 ekim konvoyunda jimny'si olan arkadaş tolga'da da gördüm, ben dehepsiburada'dan yerli spot kullandım. 2 seti 40'tl'yi buldu H3 ampuller de tanesi 1 TL. yalnız tavan spotları için jimny direksiyonunun sol yanındaki sis lambası switchlerinden bir tane yer boştu, oraya orjinal switch alayım dedim 150 TL :smiley: ben de arka sisle birlikte bağlıycam mevcut butona. oldu bitti. zaten şehir içinde yakılmaz, yakılması da yasak zaten. arka sis de arazide yanabilir sorun olmaz diye düşünüyorum.

herkese iyi gezmeler..

Özgür.

Özgür bey foto varmı bagaj takılı haliyle birde,çık bagaj kullanabiliyormusunuz kış mevsiminde mesela zor olmuyomu

freedomnatura' Alıntı:
Arkadaşlar selam,

Jimny hafif bir araç ağır bir portbagaj jimny'yi bozar her yönden gibi geliyor. Ben kendi jimny'me 100 TL'ye hafif bir açık portbagaj aldım montaj fiyata dahil. isteyen arkadaşlar maslak'ta usta takıyor. spotlar'ı geçen gezenbilir 29 ekim konvoyunda jimny'si olan arkadaş tolga'da da gördüm, ben dehepsiburada'dan yerli spot kullandım. 2 seti 40'tl'yi buldu H3 ampuller de tanesi 1 TL. yalnız tavan spotları için jimny direksiyonunun sol yanındaki sis lambası switchlerinden bir tane yer boştu, oraya orjinal switch alayım dedim 150 TL :smiley: ben de arka sisle birlikte bağlıycam mevcut butona. oldu bitti. zaten şehir içinde yakılmaz, yakılması da yasak zaten. arka sis de arazide yanabilir sorun olmaz diye düşünüyorum.

herkese iyi gezmeler..

Özgür.
Selamlar sisleri bağlatırken araya röle attırın,
Mevcut kablolar genel olarak standart donanıma göre hesaplanmıştır,
Kaldıracağından fazla güç yüklenirse ya kablolar yanar yada anahtar erir.

Teşşkür Ederim,

Zaten araç elektriği konusunda zayıfım. Röle'yi söylemeniz çok iyi oldu, haberim yoktu.. Ben sadece nerden yakarım-kapatırım onu planlıyordum. bu hafta taktırınca son halini fotoğraflayıp buraya koyucam.

Açık bagaj konusuna gelince bana yeteceğini düşünüyorum. filelerle bağlanabiliyor yükler. zaten uyku tulumları çadır, yedekbidonlar vs. alsa 2 kişi için yeterli olacak diye düşünüyorum. brandayla kötü havaya karşı da korunabilir?

görüşmek üzere.

Özgür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR