Jimny Muzik Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tunjimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,970

Etiketler

Ynt: Jimny Muzik Sistemi

Penir ufak kalır.

577546_439473426065149_737133573_n.jpg

Urun ozellikleri bunlar abi ;D

http://www.kenwoodusa.com/Car_Entertainment/eXcelon/Mobile_Video_n_Navigation/DNX6990HD

http://www.justkenwood.co.uk/car-audio.aspx/ddx3021-multimedia-centre

Aslinda bu tarz double din ekranlara one ve arkaya yanlara birer kamera takilarak daha efektif offroad yapilabilinir. Diger markalarda bu tarz uygulamalar mevcut cunku.

Bende de navigasyonlu ekran var sedece ekran.Ancak malüm jimny nin ses sistemi kapı zili kuvvetinde, bu taraklarda çok bezim olmasa da biraz daha kuvvetli ve kaliteli hoporlörler takılabilir.Bu konu da da bir kaç yere sordum 100TL gibi fiyatlar söylendi ama güvenemedim.Bu konuda tecrübesi olan ve Ankara da yer tavsiye edebilecek arkadaşlar görüşlerini yazsada faidelensek ;D

Arka koltuklarin yanlarinda izgara tipi yerler mevcut oralara sanirim takilabilinir bende sormustum fakat hoparlorun boyutlari oraya sigabilecek mi? Ayrica bir diger onemli nokta muzik sisteminin cikisida onemli faktorler bence.

Çağın arkadaşımız haklı, kamera da olsa süper ötesi olurdu. Ben kendi aracım için 130 TL'ye Usb FlashDisk yada SD Kart'ta ki Mp3 ve Wma uzantılı dosyaları destekleyen, Aux girişi de bulunan ve orijinal teybin CdChanger çıkışına takılabilen bir aletle çözüm buldum. Radyonun çekmediği yada Cdnin sarsıntıdan takıldığı yerler için idealdir bence ama Jimnylerimizin ses sistemi yalnızca teybin değişmesi ile düzelmeyecektir maalesef. Çünkü Suzuki, ses sistemini Lada Niva'dan hallice yapmış ama başka da bir şey yapmamış. İyi bir müzik keyfi için hoparlorlerin mutlaka değiştirilmesi ve sayılarının arttırılması gerekmektedir.

Arka koltukların yanlarına hoperlor takdırdım ben ses biraz daha iyi oldu ama yetersiz bence.Ses sistemi bu kadar oluyor heralde.

CKAYA' Alıntı:
Arka koltuklarin yanlarinda izgara tipi yerler mevcut oralara sanirim takilabilinir bende sormustum fakat hoparlorun boyutlari oraya sigabilecek mi? Ayrica bir diger onemli nokta muzik sisteminin cikisida onemli faktorler bence.
Forumda daha önce tartışılmıştı. Sanırım arka koltukların yanındaki yerlerin kesilerek açılması gerekmekte. Çıkış için de zaten oraya kadar bir hat çekilmiş boşta hazır bekliyor denmişti ama zannedersem epey uğraştırmalı bir iş gibi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR