suziki jimny
çok okuyan değil gezenbilir..!
Merhaba, benım ufaklığı (2007 manuel 111bın km de) bugun satma kararı almıştım ılanı gunduz sadece bu sıteye yazdım, biraz once markete gıtmek ıcın aracıma bındım, çıt ses gelmeyen tek problemı olmayan arabam once gurultulu calıstı sonra boştayken sallanmaya başladı, once motoro pıslık kaçmıştır dedım aldırmadım yurudum, hafıf yokuşta motor ışığı yanıp sönmeye başladı, 2 viteste çekmemeye başladı, 30 sn sonra motor ısıgı sureklı yandı ve sonmuyor artıık benzınde de gaz da da aynı, vitesteyken araba cekmıyor hıssı uyandırıyor, aşağıdan ortasından takır tukur ses geliyor ufaktan, oto sanayı dıbımızde ama kımse kalmamış bu saatte, toplamda 2 km yol yapıp garajına gerı koydum.
Gosterge panelınde sol altda sarı renkte motor ısaretı ne anlama gelır?
sanzımanda mı motordamı sıkıntı vardır?
bırde 5 gun once aracın kaputu motoruna fılan tazıklı su tuttuk kopukle yıkadık (gaz beynını ve sıgortayı güzelce kapatmıştım ama) onlamı ılgılı acaba?
bı tarafına su kaçmış olabılır mı?
araç 5 gundur yatıyordu, 1 senedır ılk defa böyle bısey yaptı.. hem lpg hem aracın 10 er bakımları gelecek Aralık ayında yagsı suyumu eksıldı bılemedım,
basına gelen yada sorunu bılen tahmın eden degerlı arkadaşlarım, fıkırlerınızı paylaşırsanız sevınırım, c.tesi ustama goturecegım, aracı satmadan zaten bakıma sokacaktım ay bası ama erken gıdecegız görünen..
selamlar,
Gosterge panelınde sol altda sarı renkte motor ısaretı ne anlama gelır?
sanzımanda mı motordamı sıkıntı vardır?
bırde 5 gun once aracın kaputu motoruna fılan tazıklı su tuttuk kopukle yıkadık (gaz beynını ve sıgortayı güzelce kapatmıştım ama) onlamı ılgılı acaba?
bı tarafına su kaçmış olabılır mı?
araç 5 gundur yatıyordu, 1 senedır ılk defa böyle bısey yaptı.. hem lpg hem aracın 10 er bakımları gelecek Aralık ayında yagsı suyumu eksıldı bılemedım,
basına gelen yada sorunu bılen tahmın eden degerlı arkadaşlarım, fıkırlerınızı paylaşırsanız sevınırım, c.tesi ustama goturecegım, aracı satmadan zaten bakıma sokacaktım ay bası ama erken gıdecegız görünen..
selamlar,