Jimny lastik ve çelik jant asfalt için

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aytac007 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,220

aytac007

Yeni Üye
Merhaba arabam siyah renkte üzerinde orjinal ebatlarda standart lastik ve jantlar var arka ve yan koruma barlarım krom ön ızgara krom.Bu lastikleri kullanarak yada farklı bir lastik alarak (biraz geniş olabilir) güzel bir çelik jant takmak istiyorum.Şu anda sürekli şehir içinde asfaltta kullanıyorum aracımı.nadiren mıcırlı yola giriyorum araziye girmeyi şimdilik düşünmüyorum.Ayriyeten binicek başka bir aracım yok yaparsam tam off road yaparım o zmanda şehirde binememo yğzden şimdilik imkansız.Tavsiye edebiliceğiniz çelik jant modelleri nelerdir nerede bulurum?Lastik ve jant ebatlarını değiştireyimmi yoksa orjinal lastiklerde devam edip sadece jantlarımı değiştireyim.teşekkürler

Etiketler
Ynt: Jimny lastik ve çelik jant asfalt için

yokmu arkadaşlar şehir içi olarak jimny ye lastik ve jant alanınız?Alan varsa bir zahmet hangi model yada marka paylaşırsa sevinirim caddede kullanıyorum şimdilik aracımı ondan dolayı cadde için daha verimli bir lastik varsa tutuşu artırıcak tavsiyenizi beklerim.şayet orjinal jantına lastik almayan varsa o arkdaşlarda hangi ebatta jant alıp hangi lastikten taktığını söyleyebilir.teşekkür ederim.(not:araca yükseltme falan yapılmıyıcaktır.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR