Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iprahim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,474
Ynt: Jimny Elektrikli Şanzuman Kumanda Motoru

Merhaba Jimny niz hayırlı olsun, ustalar iyi iş çıkarmış koruma da oldukça güzel olmuş,selamlar...

Etiketler

Korumanin kepce gibi calisabilecegini dusunmemistim dogrusu. Delikli olmasinin, temizlenmesini kolaylastirdigini soylemisti Ustalar? Sanirim negatif/pozitif yanlarini kullandikca gorecegiz. Bu tecrubelerimide paylasirim sitede. Yorumlayan ve katki veren tum arkadaslara cok tesekkurler.

yasarergun' Alıntı:
resmen tüm takım taklavat ve kablolar kabak gibi açıkta iyi ki kapatmışsınız

Yasar Bey, yeni aldigim Jimny henuz 500 km. de, hatta asfalt disinda ve 4 ceker olarak hic kullanmadim. Ancak evvelki gun sert toprak yolda yaklasik 30 km. suratle yol ortasindaki max. 15-20 cm lik derinlikte kisa bir su birikintisinden gectikten hemen sonra arka taraftan ıslık benzeri bir ses geldi ( once teker patladi sandim? ) ancak inip baktigimda tekerler ve hersey normaldi. Tekrar hareket edince surtunmeye benzer bir sesin arkadan ( sol arka ?? ) gelmeye devam ettigini fark ettim. Tekrar durup, cali-cirpi takilmasin diye bir kez daha arabanin altini kontrol ettim ama hicbirsey yoktu. Tekrar hareket ettikten sonra hersey normaldi ve ses kesilmişti. Bundan sonra yaklaşık 200 km. yol yaptım ve de ne ses, ne de başka sorun olmadı. Servise de götürmeğe gerek duymadım. Neden olabileceği konusunda aklınıza gelebilecek bir fikir olabilirmi? Cevap için şimdiden teşekkürler...

iprahim' Alıntı:
Yasar Bey, yeni aldigim Jimny henuz 500 km. de, hatta asfalt disinda ve 4 ceker olarak hic kullanmadim. Ancak evvelki gun sert toprak yolda yaklasik 30 km. suratle yol ortasindaki max. 15-20 cm lik derinlikte kisa bir su birikintisinden gectikten hemen sonra arka taraftan ıslık benzeri bir ses geldi ( once teker patladi sandim? ) ancak inip baktigimda tekerler ve hersey normaldi. Tekrar hareket edince surtunmeye benzer bir sesin arkadan ( sol arka ?? ) gelmeye devam ettigini fark ettim. Tekrar durup, cali-cirpi takilmasin diye bir kez daha arabanin altini kontrol ettim ama hicbirsey yoktu. Tekrar hareket ettikten sonra hersey normaldi ve ses kesilmişti. Bundan sonra yaklaşık 200 km. yol yaptım ve de ne ses, ne de başka sorun olmadı. Servise de götürmeğe gerek duymadım. Neden olabileceği konusunda aklınıza gelebilecek bir fikir olabilirmi? Cevap için şimdiden teşekkürler...

dediğiniz şartlarda kullanılan bir suzukide hasar oluşması neredeyse imkansız öyle olsaydı su an benim araba ve sitedeki bir çok suzukinin hurdalıkta olması lazımdı
ama şükür 1.5 senedir periyodik bakımlar ve akü değişimi haricinde bir sorun yaşamadım sizin de uzun seneler sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum aracınıza kazasız belasız binin hayırlı olsun

Cevap ve araba ile ilgili iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Genel anlamda Jimny'den kesinlikle cok hosnutum ve kolay kolay arıza yapmayacağını tahmin ediyorum. Beni ürküten o ses belki de ıslanmış fren balatalarında gelmiş olabilir? Daha sonra tamamen ortadan kalktı zira.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR