umutdikim
Yeni Üye
Merhaba, 2007 model 63.000km'de bir Jimny sahibiyim. Aracım elektronik düğmeler ile geçişi sağlanan 2WD-4WD-4L modlara sahip. Bundan 2 ay önce ne oldu ise oldu, 2WD ile giderken 4WD'ye takmak için düğmesine bastım, şanzıman ön şaftı devreye soktu fakat hub'ları ittiren pnömatik sistem görevini yerine getiremedi. Böyle olunca da ön paneldeki yeşil 4WD ışığı yanıp söner bir halde ve düğmeler tepki vermez durumda kaldı. Durumu çözmesi için götürdüğüm ustaların önerdiği yöntem, başka bir jimny bulup arızalı olduğunu düşündükleri parçayı deneme yapmak için bir araçtan söküp diğerine takmak şeklinde. Bir ustanın servisinde 20 gün, diger bir ustanın servisinde 15 gün bekledi ve beklemeye de devam ediyor, bu sürede de ne hikmetse hiç Jimny servise uğramıyor.
Özetle, 2006 model ve üzeri modelli Jimny sahibi arkadaşlardan ricam, 1 saatlerini ayırabilirlerse Bostancı Oto Sanayi'de buluşup gerekli parça değişimini yapıp sonucu görmek ve hemen geri takmak.
Vakti olan arkadaşlar bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Umut Dikim
+90 532 607 05 71
umutdikim@gmail.com
Özetle, 2006 model ve üzeri modelli Jimny sahibi arkadaşlardan ricam, 1 saatlerini ayırabilirlerse Bostancı Oto Sanayi'de buluşup gerekli parça değişimini yapıp sonucu görmek ve hemen geri takmak.
Vakti olan arkadaşlar bana ulaşabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Umut Dikim
+90 532 607 05 71
umutdikim@gmail.com