Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,117

jeep lerimiz fiyatı daha nereye kadar düşer

• 20000

Kullanılan: 3 6.3%
  • 15000

Kullanılan: 5 10.4%
  • 10000

Kullanılan: 13 27.1%
  • 5000

Kullanılan: 4 8.3%
  • düşünmek bile istemiyorum

Kullanılan: 23 47.9%

• Kullanılan toplam oy
    48
Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

Atlanılan şey satılmadığı için ucuzlaması, ucuzlaması satılmasını sağlamıyor yani. Vergi olayı böyle sürdüğü sürece de fiyatı ne olursa olsun bir çok insan sadece uzaktan bakmakla yetinecek malesef.

Etiketler

15 senedir ayrılmadık...bir çamurda kocıcaz....:smiley:
TÜV bizi ayırana dek beraberiz.....:smiley:

tüv de hakikaten sorun yok .. frenler far lar genel bozuk olmayan bi görünüm ilk yardım çantası .. boyunluk şart ve geçiş... velasıl tüv geçişi çamurlu parkurdan geçmekten zor değil sonuçta tüvde ayıramaz AMA .. nezaman herkeste jeep olur ben dayanamam herkes heryerde eşit olamaz ucuz olsun herkesin jeep i olsun doğru bir düşünce değil DÜŞÜNSENİZE herkes zengin kim çalışacak buda öyle bişey

Özellikle 5.2 ZJ V8' leri 10 sene elinde temiz ve bakımlı tutabilenler o dönemde çok keyiflenecekler.....! :smiley:

beatrix' Alıntı:
Özellikle 5.2 ZJ V8' leri 10 sene elinde temiz ve bakımlı tutabilenler o dönemde çok keyiflenecekler.....! :smiley:
çünki ..USA.. obama üretimini yasaklıyoo böyle büyük motorlu araçları ozaman bu araçlar çok imrenilcekk ::smiley: ;)

Bencede daha düşmez . Birde jeep var jeep var konusu önemli ... Suyu çıkmış zj var 10 milyara adam gibisi var 18 bin ytl aynı şey her model için geçerli ...

İşin açığı ben bu aracımdan sonra 98 model 5.9 düşünüyorum istediğim kadar temiz bulamazsan 5.2 yine 98 model ve son sahibi olmak bana huzur verecek ;)

selamlar ...
Barış

yabancı araç satışlarının olduğu sitelere bir bakın derim ama fiyatları görünce kahrolmayınn ::smiley: ama amaa bizler JEEP lerimizle mutluyzz :D

ooo hocam oralara hiç bakma geçenlerde 94 zj satıldı e byde 1000 dolara :-D Bizdeki vergi yüküyle oralara asla gelmez

dronder' Alıntı:
tüv de problem yok ;) benim araç bu hali ile geçti...

biraz far ayarı tamamdır... ;)
Belki yeri burası değil ama konusu geçmişken sormak istedim, muayene süresi 2 yıla ne zaman çıktı acaba biliyormusunuz? Ben 2008 Kasım ayı sonunda yaptırmıştım ama 1 senelik yaptılar.

özelleşip tüv başlayınca 2 yıl oldu.......................... bu ara da hep takip edilicez ;D ;D[attachment=1]

153.jpg

1991 model xj cherokee ,1991 yılında kaç papeldi acaba.
1991 yılında ona verilen para ile kaçtane hacı murat alınabilirdi.

ama şimdi günümüze bakın.
2001 model kartal 11.000 tl
Geçenlerde tesadüf tamircide gördü.ismini hatırlayamadım bir abimiz 1992 model jeep xj yi 6.500 tl. almış.

aradaki fark nedir.?1992 model xj cherokee,

bırakın yerli markaları,hindistan markaları,rus markaları,güney koreleri,iran dolayları, yeni çıkan modellerine bile 5 basar.
nedenmi?
birkere yukarıdaki araçların hangisinde

1.cruıse control var, varsa daha 2009 da keşfetmişlerdir.
2.buz gibi soğutan kliması var.1992 teknolojisi ve araca herhangi bir yük bindirmiyor. perfonmans aynı.
3.hangisinde elektrikli full camlar ve elektrikli sağ sol dikiz aynaları var.
4.elektrikli koltuklar,
5.geniş iç hacim
6.yürüyen aksamdaki dayanıklık
dahsı saymakla bitmezzzzzzzzzzzzz.
farkımız bu.
heep imiznin jeepi var:smiley:

Gezenbilir sitesi sayesinde JEEP'ler kıymetleniyor bence. Çünkü siteden bir sürü alan olmaya başladı. Alıyoruz ve modifiye ediyoruz. Modifiye ettikçe bağlanıyoruz araçlara. Bağlandıkçada satma fikri uzaklaşıyor. Satan sayısı ne kadar az olursa arayan bulamadığı için değerlenir arabalar. Şu aşamada ilanı veriyor satıcı ilgili sitelere belki 6 ay geçiyor arayan yok. Bir iki akbaba galerici arıyor siz 15 dediyseniz 10 vereyim mi abü! diyor. Dolayısı ile ikinci eli yok gibi bir durum ortaya çıkıyor. Ama amacı için kullananların sayısı arttıkça ki öyle oluyor yavaş yavaş, değeride artacaktır.

Şimdi biri gelip bana sat bana 20 bine dese hayatta vermem. Biri gitse Ergun abiye 25 teklif etse sizce verir mi? vermez....

İşte bu zihniyet yavaş yavaş gelişiyor. JEEP'ine sahip çık diye bir sayfa açmıştım vaktiyle. Orada da yazmıştım artık V8 5200 makinalar üretilmeyecek. Önümüzdeki 10 yıl araçlarımıza iyi bakalım. İşte o zaman bulunmaz hint kumaşı olacaklar.

Zaten alıp satmak artık o kadar yanlış bir şey olduki hep zarar hep zarar. En mantıklısı sizin ömür ne kadarsa nasipte, aracınızda sizinle birlikte yaşasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR