KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Üstad sepeti bende yaptırmak istiyorum hatta niyetlendim ama forumda bazı yazılarda uğultu aracın dengesini bozduğunu arazide devrilme olasılığının arttığını söylemişler siz ne diyorsunuz?
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
merhaba üstad, ben aracı offroad değilde kamp ve gezi amaçlı aldığım için sepeti büyük yaptırdım.Amacım aracın üzerine çadır kamp malzemeleri vs vs vs yükleyip normal araçların giremeyeceği yerlere gidip kamp yapmak.Bozuk yollarda normal yollarda şu ana kadar ses ,uğultu, dengesizlik vs olumsuzluk olmadı.
Bende ilk defa duydum ses,uğultu devrilme yapma olayını.
Sizin gibi bende kamp ve gezi amaçlı kullanıcam bu yüzden yapmak istiyorum çünkü bagajda yer kalmıyor yedek lastik orada tüp orada eşyaları nereye koyacağız
Bende ilk defa duydum ses,uğultu devrilme yapma olayını.
Sizin gibi bende kamp ve gezi amaçlı kullanıcam bu yüzden yapmak istiyorum çünkü bagajda yer kalmıyor yedek lastik orada tüp orada eşyaları nereye koyacağız
Uğultu ve sürtünmenin artması zaten olası bişey ilk defa duymanız mümkün değil tavana ne koyarsanız koyun rüzgar çarptıkça uğultuda olur yakıt sarfiyatı da çok ufakda olsa artar ben özellikle aracın özellikle ağır arazi şartlarında devrilmesine takıldım tabi bu boş sepet için geçerli değil stepne kazma kürek çadır vs olduğunda..ama bu söylediklerm basit doğa gezileri için geçerli değil
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini değiştirdim Prins marka LPG ne yapmam gerekir ?
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini değiştirdim Prins marka LPG ne yapmam gerekir ?
Biliyorum herkes aynı şeyi yazıyor bugün ölçtüm 105 kmden sonra kırmızı yandı lpg bittiğini gösterdi bilerek ölçtüm merak ettim acaba lpg aldığım yerden mi kaynaklanıyor bir kez daha oradan alıp ölçüm yapıcam daha sonra başka yerden alıp ölçüm yapıcam belki hava basıyorlardır çünkü başka yerden aldığımda daha fazla km gidiyordum
Biliyorum herkes aynı şeyi yazıyor bugün ölçtüm 105 kmden sonra kırmızı yandı lpg bittiğini gösterdi bilerek ölçtüm merak ettim acaba lpg aldığım yerden mi kaynaklanıyor bir kez daha oradan alıp ölçüm yapıcam daha sonra başka yerden alıp ölçüm yapıcam belki hava basıyorlardır çünkü başka yerden aldığımda daha fazla km gidiyordum
ben Aliağada yaşıyorum.Tüpraş buarada tüm Egeye dağıtım buradan yapılıyor.Aliağa da lpg 2.35 tl 15 -20 km aşağıda Menemen diye bir ilçe var orada 1.90 tl İzmir in içinde belli yerlerde 1.95 tl civarı ama genel 2.30 tl
Mantık olarak burada daha ucuz olması gerekir.Fakat sanırım bütan / propan dengelerinde oynama yapılıyor o yüzden bu farklar ortaya çıkıyor.
ben Aliağada yaşıyorum.Tüpraş buarada tüm Egeye dağıtım buradan yapılıyor.Aliağa da lpg 2.35 tl 15 -20 km aşağıda Menemen diye bir ilçe var orada 1.90 tl İzmir in içinde belli yerlerde 1.95 tl civarı ama genel 2.30 tl
Mantık olarak burada daha ucuz olması gerekir.Fakat sanırım bütan / propan dengelerinde oynama yapılıyor o yüzden bu farklar ortaya çıkıyor.
Ankaradayım ben burda zaten fiyatlar 1.79 1.89 1.99 nadir yerlerde 2 üzeri ayaş yolu üzerinde bi po var piskopat her 2.70 ten satıyor,kırıkkale rafineri memleketi olduğu için oldum olası orda hep ucuzdur yakıt..keşke benzinimiz 2.50 falan yapsalarda söküp atsak şu lpgyi