Jeep Xj Check Engine Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,514
valla süper olmuş bakımlar, siz yazdıkca xj nin sorunsuzluğu konusunda beni ikna etmeye çalıştığınız günler geldi aklıma ;) bende zj yi aldım kalerifer tam ısıtmıyor diye üzülüyodum

sorunların büyük bir kısmını bilerek aldım.Uzun süre yatmış bir aracı topluyorum.Araç orjinal olduğu için bu kadar masraf yaptım.Yoksa feleğin çemberinden geçmiş araca istediğin kadar masraf yap bir işe yaramaz.Bunun bana dönüşü en az 5 yıl kafa rahatlığı olacak.Masraf yapılmış xj yi almanızı tavsiye edişim bu yüzdendi.

Etiketler
sorunların büyük bir kısmını bilerek aldım.Uzun süre yatmış bir aracı topluyorum.Araç orjinal olduğu için bu kadar masraf yaptım.Yoksa feleğin çemberinden geçmiş araca istediğin kadar masraf yap bir işe yaramaz.Bunun bana dönüşü en az 5 yıl kafa rahatlığı olacak.Masraf yapılmış xj yi almanızı tavsiye edişim bu yüzdendi.
şaka yaptım abi kızma hemen

Yok yahu 30 bin aşağısı alma demiştim ya sana. Maliyetleri birebir yaşayıp bildiğim için bu öneride bulundum.
abi elbette temiz arayıp bulacaksın ama hepsi kapalı kutu birazda şans işi bu iş ben al sat yaparım yıllardır ama bu aldığım araç kendim içindi ve ilk defa amerikan aldım ve şansım yaver gitti kalorifer ısısı ve arka silecekten su atmama sorunu dışında şükür sıkıntımız yok

abi elbette temiz arayıp bulacaksın ama hepsi kapalı kutu birazda şans işi bu iş ben al sat yaparım yıllardır ama bu aldığım araç kendim içindi ve ilk defa amerikan aldım ve şansım yaver gitti kalorifer ısısı ve arka silecekten su atmama sorunu dışında şükür sıkıntımız yok

iyi günlerde kullan keyif alıyorsan ufak tefek arızlar önemli değil.Önemli kendin için yapmak istediğin şeyleri yapabilmen.
Ben gözümü kararttım bütçe dahilinde hareket ettim.Sonuçta benim için önemli olan bu işten aldığım keyif.Egede toplasan 20-30 tane anca vardır XJ. bu ayrıcalığın bir bedeli var.

iyi günlerde kullan keyif alıyorsan ufak tefek arızlar önemli değil.Önemli kendin için yapmak istediğin şeyleri yapabilmen.
Ben gözümü kararttım bütçe dahilinde hareket ettim.Sonuçta benim için önemli olan bu işten aldığım keyif.Egede toplasan 20-30 tane anca vardır XJ. bu ayrıcalığın bir bedeli var.
Kesinlikle katılıyorum bu keyif hiç bi arabada yok insanlar korkuyor yakıtından vergisinden bakımından 5.2 motor diyince gözleri açılıyor herkesin benim araba sıkıştırmazsan 1.89 dan aldığımda gazı 41 krş yakıyor uzun yol yaptım 30 krşa düştü doğan kadar yakıyor keyfi paha biçilemez ama tüm gözler üzerinde trafikte yamuk yapana dip gaz yapıyorum sağ şeride geçip duracak numarası yapıyorlar

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Sorun belli oldu elektrik tesisatinda kablolarda soyulma olmus bu yuzden elektrik kacagi buda krank sensorunu yakmis sonuc kablolar yenilendi krank ve distubutor sensorleri yenisi ile degisti.

jeepxj35

Kalorifer peteği tikanmis, petek sokulup sislenip yeniden kapatilacak ve antifrizsiz su konmayacak, arac antifrize alisincaya kadar orayi burayi acabilir , acarsa yapilacak ama antifriz cok onemli korozyondan koruyor, gec hareret yaptiriyor , tabi ki dondan da koruyor , bakimli arac direk sogutma suyundan belli olur aslinda camur olmus su tikali radyator hararetin ilk alametleri , sizin isitma radyatoru de tikanmis ise bence tum radyatorleri sisletin antifrizini koyun onumuz yaz

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun,benim aldığım sıfır araçta 60 bin km de bile başıma geldi o elektrik kablosunun sıyrılması meselesi,bir sigorta ile atlatmıştık ama şans eseri gördük arızayı. Adam gibi niyeyse izolasyon çekmiyor firmalar.

Geçmiş olsun,benim aldığım sıfır araçta 60 bin km de bile başıma geldi o elektrik kablosunun sıyrılması meselesi,bir sigorta ile atlatmıştık ama şans eseri gördük arızayı. Adam gibi niyeyse izolasyon çekmiyor firmalar.
Because of US product

Kalorifer peteği tikanmis, petek sokulup sislenip yeniden kapatilacak ve antifrizsiz su konmayacak, arac antifrize alisincaya kadar orayi burayi acabilir , acarsa yapilacak ama antifriz cok onemli korozyondan koruyor, gec hareret yaptiriyor , tabi ki dondan da koruyor , bakimli arac direk sogutma suyundan belli olur aslinda camur olmus su tikali radyator hararetin ilk alametleri , sizin isitma radyatoru de tikanmis ise bence tum radyatorleri sisletin antifrizini koyun onumuz yaz

Ben aracı aldığımda antifiriz vardı zaten çünkü alır almaz gidip radyatör hortumlarını baypass hortumunu devirdaimini değiştirttim dağda bayırda sorun yaşamamak için ve yine antifiriz kondu soğukta sorun yok klima buzz sıcakta da fan düşük devirde sıcak açınca ılıyor kış şartlarında dondurur muhtemelen pazartesi makineye bağlatıp basınç uygulatacaktım ama elektrikçi ustamız boşver dedi önümüz yaz zaten sıcağa ihtiyacın yok direk açılabilirde patlatabilirde dedi kışa girerken yaptır boşa masraf olmasın dedi bilmiyorum banada mantıklı geldi..ben ilk defa amerikan kullandığım için aca dedim ısı sensörü vs varda ondanmı böyle sürekli antifiriz olan araba radyatör tıkarmı yada daha evvel su olan araca antifiriz koyunca patlatmazmı zaten(daha evvel başıma geldi ) merak ettim

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Normalde tıkamaması lazım ama arada belki sadece su ile kullanılmış olabilir.Ustanız doğru söylemiş,kışa girerken hem basınç testini hem de antifrizi kontrol ettirirsiniz.Öncesinde gerek yok,göğüs sökme tantanalı iş en son çare olarak düşünülmeli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR