Jeep Wrangler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SHARK81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,021

SHARK81

Ana Kamp
Herkeze ii günler dilerim işler yüzünden biraz geç kalmış olsamda sizlerle arabanın yeni yüzünü paylaşmak istedim masterservis tarafından yapıldı onlarada burdan tesekkürlerimi sunuyorum

Araca yapılanlar

ARB Safari Snorkel snorkel

Hood Kaput

ARB Competition Differential Cover Arka difransyel koruyucu

RANCHO® RockGEAR™ Front Differential Glide Plate ön difransyel koruma aparatı

AEV Front Premium Bumper in Black ön borusuz tampon

AEV Rear Bumper Tire Carrier arka tampon lastik taşıyıcısıyla beraber

AEV 3.5" DualSport RS Suspension System with Bilstein 5160 Shocks 3.5 inç Yükseltme kiti ve havalı amortisörler

Warn Winch vinç

AEV 17x8.5 Pintler Wheel jantlar

RANCHO® RockGEAR™ Dana 44 Differential Cover ön difransyel koruma

Rugged Ridge RRC Side Armor 703 Yan demir korumalar

Copper stt Lastikler

Süperchips ve SprintBooster Performans yazılım ve gaz tepkisi

Hella Işıklar

IMAG0385.jpg

IMAG0022.jpg

IMAG0024.jpg

IMAG0025.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep Wrangler

aracınız çok süper :smiley: çok güzel :smiley: çok şık :smiley: harika ;) olmuş hayırlı kazasız günlerde kullanmak nasip olur inşallah.Başka resimlerde varsa paylaşırsanız bizde resimlerden göz ve gönül boşluğumuzu doldururuz. ;) tekrar hayırlı olsun.

Güzel bir araç olmuş. Güle güle kullanın.
Standart otomobil kullanıcısıyım ve yolda görüp çok hoşuma giden Jeep Wrangler'a merak sardım. Ailemle birlikte gezilere katılıp doğada vakit geçirmek istiyorum. Merakım bu aracın off-road haricinde işten eve, evden işe bir kullanım için de uygun olup olmadığı.
Yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

gerçekten son zamanlarda gördüğüm en güzel araçlardan biri. özenle hazırlanmış ve çok güzel bir görsellik çıkmış ortaya. tamponlara hasta oldum. kazasız belasız güle güle kullanın.

Ben çok mutluyum standart şekilde 2 sene kullandım hiç bi sıkıntım olmadı daha sonra iyi araştırdıktan sonra bu hale getirdim ama benim şu andaki süspansyon kitini biraz daha fark vererek havalı aldım ve standart halinle arada dünya fark oldu normal yolda bile üstünde arazi lastikleri olduğu halde bile çok rahatım ama tabikide az ses var lastikten dolayı o kadarda olsun:smiley: süspansyonlar o kadar rahatki salına salına gidiyorum hiç bi sıkıntı yok kısacası doğru ekipmanla yaptığınız sürece bu araç sizi sonuna kadar mutlu eder bazı arkadaşlar gezme yaptığından şikayetçi bende öyle bi problem olmadı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR