Jeep wily Yardımmmm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yokluk35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,084

yokluk35

Kamp II
Yer
Samsun
Ustalardan bilgi almak istiyorum.

1953 model bir jeep wiy var.motoru bitmiş,araç herşeyi normal sadece motor değişicek.
motoru bmc motor1.7 1.8 bmc motor nasıl bi motordur.yeni motor atsak ne kadar oluru vardır tat alablirmiyim 2.4 lük motor idare eder mi önerebilicek biri var ise!

Etiketler
Ynt: Jeep wily Yardımmmm

Sorduğunuz motorlar konusunda bilgi ve deneyim sahibi deyilim,ancak size çok yakın olan Beypazarı'nda Kadir usta var ( Kadir ÇELEN ) .
Kendisinde bolca jeep çıkma parça da bulmak mümkün ve sürekli jeep alıp " Pat Pat " denilen aletleri yapıyor ve ayrıca jeep te topluyor.

Kendisinin mobil telefonu aşağıda. Bir görüşün sanırım size yardımcı olacaktır.

0 536 657 22 20

Bulduğunuz arabada anladığım kadarı ile tm 30 denen izmir yapımı biritişh motor companny kısaltması bi motor var parçası bol ve ucuz bir motordurçok tahammüllü sayılmaz ama az yakan bi motor jipe gezmek için yeterli ruhsat dizel ise güzel kaç model jip tel ederseniz yardımcı oluruz saygılar

gdfsre.jpg

ismail55' Alıntı:
Bulduğunuz arabada anladığım kadarı ile tm 30 denen izmir yapımı biritişh motor companny kısaltması bi motor var parçası bol ve ucuz bir motordurçok tahammüllü sayılmaz ama az yakan bi motor jipe gezmek için yeterli ruhsat dizel ise güzel kaç model jip tel ederseniz yardımcı oluruz saygılar

0 543 622 5145

örnek olarak http://www.araba.com/4304927/Jeep%20Willy bu arac ama aslına bakarsanız. bu tanıdık birinin aracı,aklımızdan gecirdik böle bi arac alıp hobi olarak yapsak diye.böle bi aracı alıp a dan z ye bakıp toparlarsak ne kadar mal olur die.şu anda durum müsait deil durumları düzeltince yaparız die düşündm. Bu şekil de alıp biraz toparlarsak şehir içinde kullanılırmı ortalama km ne kadar yakabilir.
Böle bi aracı şehir içinde kullanmak istememin amacı yavaş yavaş toplayıp kullanmak.

Birde eski arabalar ile fazla ilgilenilmiyor eskisi gibi ac usta yok boş kalan kişi belki bakıyor, birazda bundan çekiniyorum.

slm herkese benim bir cj5 var yalniz bunun MTV vergisi ne olmasi lazimdir? motor nosu: E70226 diye yaziyor ve 1974 model olarak gözüküyor tabiki nekadar dogru bilmiyorum ama MTV sini verecegim degisik fiyatlar söyleniyor bana yardimci olabilirseniz cok memnun kalacam
birde buna baska her hangi bir baska motor konabilirmi? direksiyon kutusu bitik sayilir buna orjinalmi olmasi lazim baska biri takilabilirmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR