Jeep Willy 3.0 İçin Fikirlerinizi Öğrenebilir miyim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mert_cj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,237

mert_cj

Yeni Üye
seLam abiLerim :smiley: beN buRda yeNiyim oNce kısaca kendimi taNıtiim. beN 18 yasıNı yeNi doLdurmus cocukLuk yasLarıNdan beRi offroad hastası ve bikac senediRde cj Asıgı oLan suLaLece avcı oLaN bi aiLeNin eN FavoRi toruNuyum. :smiley: ehLiyetimi cok yakInda aLıyorum ve aiLemde baNa söz werdiği gibi ehliyet soNRası bi araç aLacakLar ::smiley: ama bizimkLeRi bi cj 5 aLmaya biturLu ikNa edemiyorum. onLarıN yorumu '' Napıcaksın ! o teNeke paRcasıNa okadaR paRa weRilirmi ! o aRabayı aLınca saNayide yataRsıN ustalaRLa akRaba oLuRsun '' gibi sözLeR oLuyo :-\ beNde resti cektim ! ya cj ya hic dedim.( pismaN deiLim) ustaLaRLa saNayide yatmak sorun deiL aksiNe bizimkiLeRden daHa egLeNceLidiR beNim icin ama cj haKkıNda kimseyi böyLe konustuRmam ! ;D anLıcaNız cebiMde 4000 e yakın biRikimim waR ve keNdi cjmi aLmak istiyorum. eveT buTce kısıtLı ama simdiLik cj gorunumLu yuRuyeNinde soruN oLMayaN cok basiT aRazi kosuLLaRıNda kuLLaNabilicem bi jeep istiyorum. 4000 e kapatabiLicem bi willy buLdum ustadLaR bakaRsa sewiNirim ;D
http://www.araba.com/1959491.html

Etiketler
Ynt: Jeep Willy 3.0 İçin Fikirlerinizi Öğrenebilir miyim ?

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Yazınızı okumaya çalıştım, gözümü yordu ve hoş gelmediği için okumadım. Bu forumda hemem hemen kimsede okumaz. Neden harfleri bu şekilde yazıyorsunuz ?

Jeep34' Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Yazınızı okumaya çalıştım, gözümü yordu ve hoş gelmediği için okumadım. Bu forumda hemem hemen kimsede okumaz. Neden harfleri bu şekilde yazıyorsunuz ?

Kesinlikle katılıyorum okudum ama zulmetti =) Link verdiğiniz Willye baktım ama 3.0??? Motoru değiştirilmiş araçlara hep soğuk oldum acaba ruhsata işlimi motoru, yada bu işlem doğru yapılmışmı? bende yeniyim, ustaların yorumunu beklemek lazım tabi =)

kusura bakmayın :smiley: sizin icin o yazıyı okumak nekadar zorsa benim icinde kucuk harfle yazmak baya zor el alıskanlıgı iste ;D dikkat ederim.. evet aracın motor değismis buyuk ihtimalle. farkındayım bende. motor numarası falan almaya karar verdikten sonra bakıcam seyler. ogrenmek istediğim bu arac ve dengi bir aracı benim durumumda birine onerirmisiniz ? beNi COK ASIRI DERECEDE zorlarmı ?

Öncelikle gençlerimizin bu tip saçma yazı modellerine heves etmesi aslında çok düşündürücü. Bunun mc donalds kültürünün rep versiyonu olarak görüyorum. Facebook ta olsun MSN de olsun nerede görürsem uyarıyorum. İlginç olduklarını düşünmelerini sağlayan bir mekanizma var. Böyle dilimizi kültürümüzü kolayca erezyona uğratabiliyorlar. Ben uyarmaya devam edeceğim.

Gördüğüm kadarı ile 54 model bir araç. 54 yılında bu kasa mevcut değildi sanırım. Büyük ihtimalle şasi numarası uymayacaktır. 3000 cc acaba ne motoru? Yani ben ruhsatın komple başka bir araca ait olduğunu düşünüyorum.

jeep' Alıntı:
Öncelikle gençlerimizin bu tip saçma yazı modellerine heves etmesi aslında çok düşündürücü. Bunun mc donalds kültürünün rep versiyonu olarak görüyorum. Facebook ta olsun MSN de olsun nerede görürsem uyarıyorum. İlginç olduklarını düşünmelerini sağlayan bir mekanizma var. Böyle dilimizi kültürümüzü kolayca erezyona uğratabiliyorlar. Ben uyarmaya devam edeceğim.

Gördüğüm kadarı ile 54 model bir araç. 54 yılında bu kasa mevcut değildi sanırım. Büyük ihtimalle şasi numarası uymayacaktır. 3000 cc acaba ne motoru? Yani ben ruhsatın komple başka bir araca ait olduğunu düşünüyorum.

saol..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler