Jeep Transmisyon Problemi İçin Yardım Lütfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan idab Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,298
Ynt: Jeep Transmisyon Problemi İçin Yardım Lütfen.

speed sensor aynı zamanda vites geçişlerinin zamanlamasında da yardımcı olur arkadaşlar.Bilginize..

Etiketler

ilgine tşkr ben kayserideyim ama çalıştıktan sonra arkadan koca bir duman attı bide tşkr

evet aynı araba bendede var 2003 2.7 crd aynı zamanda ben oto tamırcısıyım senın sorunun oncelıkle yapacagın sey sanjıman yag fıltresını degıstırmelısın sonra ona kalıtelı automatık yagı mobıl marka olabılır onu koymalısın yag sevıyesını kontrol etmek ıcın sanjıman yag borusu var ocubuk servıslerde var olcumu kendılerı yapıyor yagı doldurup vıdeslerı harekek ettırecen sonra parkta rolantıde calısıp sevıyesını olcecen bununla beraber sanjımana aıt kablo soketlerı ve sensorlerı var onları temızlemelısı oksıt yapabılır bu sekılde sorunu gıdermesı lazım yınede olmadıysa arıza kartelın ustundekı beyındır tamıratı olmaz aynı serı numarasında yenısını alacaksın.bırde su var balatalar bıtebılır ama aracın 45 bınde dıyosu oyuzde pek ıhtımal vermıyorum.

tork konvertörünü kontrol eden selenoid valf yada 1. vitese hangisi geçiriyorsa o valf tam olarak iş yapamıyor muş gibi görünüyor. ancak elektronik bir sıkıntı varsa bunu da test cihazıyla görmek mümkün olabilir.

meraba abilerim ben izmirden islam bende'de 94 model zj var benım bi sorum olucaktı ,şimdi (D) konumunda gıderken 1.vites devam edıyom 2,3,normal 4 ,de gectıgınde allttan bi inleme gelıyor açıkcası yani 100 km'de giderken ..birde bir kırmızı ışkta duracagım zaman 2 vitesten 1'e geçerken direksıyonda tıtreme oluşuyo arabada'da sallanma oluyo tabi bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum abilerim..

saglıcakla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR