Jeep Patriot Lastik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diegocenk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,850
lastigine gore degisir mickey de fazla ses yok gibiydi,bi arkadasimin land defender var bf goodrich mt var cok asiri bi sesi yok,yine de at lastige gore farklidir tabiki arazi yapmiycaksan konforunu degistirme ama zehri alirsin sonra satmaya ugrasma lastigi diye diyorum ben.karar senin yaz ayi geliyo bu lastiklerin hepsi daha cabuk asinabilicek lastikler,normal lastigin ile yazi biraz gecirebilirsen kisa dogru al lastigi

Etiketler
cok asiri bilgi sahibi degilim aslinda etrafta gorudugum arabalar var genelde tamir islerimi orda yaptirrim gelen giden cok oluyo bu taraftan onlardan goruyorum yine de seni yaniltup yanlis bilgi vermek istemem

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım

Hocam ne mtz ne stz ne varsa atz de var. Mtz benim icin gereksiz simdilik bakarsin ilerde bi takim dusunurum. Bu atz yi nasil bulcaz?

bi alo de istersen burayada baska da biyer bilmiyorum,birlas getirmiyo mu ?

ImageUploadedByTapatalk1397336494.571261.jpg

ImageUploadedByTapatalk1397336501.986926.jpg

sen yonlendirmissin bunlar cenkin dediler baktim ama stz mi die bakmadim acikcasi desenine felan baktim o kadar

Ynt: Jeep Patriot Lastik Yardım

kolay gelsin aynı araçtan bendede var bu lift kit hakkında detaylı bilgi almak istiyorum sizden nerden aldınız sürüş nasıl etkilendi bilgi verirseniz çok sevinirim iyi akşamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri