JEEP Organizasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avlika Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,275

avlika

Kamp I
Sevgili arkadaslar, Gezenbilirin kidemli uyeleri;

Istanbulda bir Jeep tanisma gezisi yapsak , bir kahvalti organizasyonu veya mangal organizasyonu.. Fikri olan arkadasim var mi acaba

Etiketler
Ynt: JEEP Organizasyonu

BENCEDEEEEEE.......... (Kıdemli arkadaşlar organizasyon düşünülmüyor mu ? )

avlika' Alıntı:
Sevgili arkadaslar, Gezenbilirin kidemli uyeleri;

Istanbulda bir Jeep tanisma gezisi yapsak , bir kahvalti organizasyonu veya mangal organizasyonu.. Fikri olan arkadasim var mi acaba

evt arkadaşımız doğru söylüyor değerli site yöneticileri yazda geldi şöyle bir tanışma organizasyonu yapsak gerçekten güzel olur. sitedeki kıdemli arkadaşlar bunu anca siz sağlarsınız biz yenilerle bir kaynaşırdık

Sevgili arkadaşlar bu tür bir organizasyonu yapan arkadaşa sonuna kadar her konuda destek verebilirim .... anadolu yakasında ataşehir tarafında oturuyorum ATAŞEHİR SULTAN AHMET KÖFTECİSİ bana ait bu organizasyonun her aşamasında tüm içtenliğimle destek verebilirim ......

Cenker kardesim bende icerekoydeyim benim islerim cok yogun sadece pazar gunum var. Gun icinde de inan telefona bile bakamiyorum.. birileri baslasin ben de elimden gelen destegi verecegim organizasyon icin..

avlika' Alıntı:
Cenker kardesim bende icerekoydeyim benim islerim cok yogun sadece pazar gunum var. Gun icinde de inan telefona bile bakamiyorum.. birileri baslasin ben de elimden gelen destegi verecegim organizasyon icin..

Bu hafta içinde bu işin üstüne biraz düşelim de bakalım ne olucak...... şöyle bir 10 kişiye ulaşırsak.... devamı gelir...

arkadaşlar narka organizasyonu önceden offroad bölümü moderatörü arkadaşlar tarafından yapılmaktaydı gene onların organize etmesi gerekmektedir bence
bence büyük bi katılım olacagını düşünmekreyim bukadar yogun bi kitleye çok ciddi hazırlanmak gerekli bence böyle bi etkinlik için mülki amirliklerden belkide izin alınması gerekecek . bu normal bi offroad gezisi hadi şuraya gidiyoruz diyip gitmekle olmaz bence
öteki türlü bireysel bi buluşma etkinligi olacagını düşünmekteyim

Arkadaşlar merhaba, bir çoğunuzun bildiği gibi 3-4 Temmuzda Bolu Aladağlar'da 3. Doğa Sporları Festivali'miz var. Uzun zamandır neredeyse tüm enerjimizi ve zamanımızı geçen sene yaklaşık 1000 kişinin katıldığı, bu sene 1000-1500 kişilik bir katılım beklediğimiz bu festival için harcıyoruz. Şimdilik siz de enerjinizi bu festivale saklayın ;) Festivalden hemen sonra marka gezilerine kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.