Herkese selamlar aslına ilk olarak bu araç pek aklımda yoktu daha çok Duster tarzı az yakan 4 cekerlere bakıyordum fakat daha sonradan bir arkadaşımın da bana tavsiyesiyle bu aracı araştırmaya başladık ve baya bı hoşuma gitti ama çevremde kimsede bu araçtan olmadığı için çok gercekci bi bilgim yok sadece genel şeyleri forumlardan araştırarak öğrendim.Boyle bi aracı istememin sebeplerini söyleyim aracı öncelikle Ava ve balığa rahat bir şekilde gitmek için istiyorum ayrıca yeni bir kızım olduğu için şu anki aracım küçük geliyor (aracım Fiat Punto) önceliklerim bunlar sorulara gelirsek.
1-ilk sorum aracı dizel mi yoksa benzinli mi alınmalı? ama şöylece bişey var dizel araçların km benzinlilere göre daha yüksek bu araçlarda km ne kadar önemli bu arada verebileceğim maksimum fiyat tas catlasa 60000 TL.Benzinli araçlarda 100bin km altında baya bı araç var.
2-bagaj boyutları için ne dersiniz bebek arabası ve bizim kendi eşyalarımızı alirmi araç LPG li olsa bile.
3-dedigim gibi araç hakkında pek bilgim olmadığı için alırken nelere dikkat etmeliyiz .
4-son olaraktan bakımları ve yedek parçaları çok pahalı mıdır?
Biraz uzun yazdığımız farkındayım ama simdilik aklıma gelenler bunlar.Kac zamandır kafamı kurcalayan şeylerdi bu sorduklarında şimdiden herkese çok teşekkür ederim.İyi forumlar...
1-ilk sorum aracı dizel mi yoksa benzinli mi alınmalı? ama şöylece bişey var dizel araçların km benzinlilere göre daha yüksek bu araçlarda km ne kadar önemli bu arada verebileceğim maksimum fiyat tas catlasa 60000 TL.Benzinli araçlarda 100bin km altında baya bı araç var.
2-bagaj boyutları için ne dersiniz bebek arabası ve bizim kendi eşyalarımızı alirmi araç LPG li olsa bile.
3-dedigim gibi araç hakkında pek bilgim olmadığı için alırken nelere dikkat etmeliyiz .
4-son olaraktan bakımları ve yedek parçaları çok pahalı mıdır?
Biraz uzun yazdığımız farkındayım ama simdilik aklıma gelenler bunlar.Kac zamandır kafamı kurcalayan şeylerdi bu sorduklarında şimdiden herkese çok teşekkür ederim.İyi forumlar...