mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
geçmiş olsun serkan bey....o masrafları yaptıktan sonra artık keyfini başkasının çıkarmasına izin vermeyin...zjye binmek ayrıcalıktır gerçekten...hayırlı olsun...
serkansarraf' Alıntı:Herkeze Merhaba,
ZJ'ciler arasında bende varım Aracımı yaklaşık 9 ay önce aldım. Şu sıralar değiştirmeye karar vermiştim. Çünkü beni inanılmaz yordu. Önce tork konvertör bakımı ve yenilemesi gibi işlemlerle başladım. Sonra ön takım ve son olarakta komle şanzuman. Benim için bir araca yapılması gereken ciddi masraflardı. Şimdi benim ZJ canavar gibi ama bu yıpranmışlık beni biraz soğutmuştu. Taa ki uzun zamandır girmediğim gezenbilir.com'u yeniden ziyaret edinceye kadar. Resimlere bakmak, bırakılan mesajları okumak aracımı ilk aldığım zaman ki gibi heyecanlandırdı. Veee onu satmaktan vazgeçtim. Alırken ZJ binmek ayrıcalık diyerek yola çıktım ve şimdi yeniden aynı duygularla devam etmek istiyorum.
Evet bende varım ..... 97' 5.2V8 ZJ
geçmiş olsun serkan bey....o masrafları yaptıktan sonra artık keyfini başkasının çıkarmasına izin vermeyin...zjye binmek ayrıcalıktır gerçekten...hayırlı olsun...